Zomerse zomerborrel op de Regina Andrea

Donderdag 13 juli jl. was het alweer tijd voor de jaarlijkse zomerborrel. Altijd een leuke afsluiter van het eerste deel van het jaar en een leuke opwarmer voor de vakantieperiode.

Alle ingrediënten voor een geslaagde zomerborrel waren aanwezig; een recordaantal aanmeldingen, een schip om mee het wad op te gaan en voortreffelijk weer. Het werd dan ook een geslaagde activiteit.

Van 16.30 tot 17.00 kon er ingescheept worden, het was al vrij snel gezellig druk op het dek. Onder het genot van een drankje gingen na 17.00 de trossen los voor een heerlijke rondvaart op het wad. Eerst mochten we de Willemshaven aanschouwen. Eenmaal lekker onderweg was het woord aan onze voorzitter én om een ieder door de speakers een fijne vakantie toe te wensen. Ook kreeg Lineke Kortekaas nog even het woord om te vertellen over het Noordwest Friese evenement, Lost in the Greenhouse. Dit grote evenement zal volgend jaar plaatsvinden.

Eenmaal voor anker was het tijd om te genieten van een heerlijk hapje eten. Het buffet was dik in orde. Na het eten, en een bezoekje van de KNRM boot, was het tijd om stilletjes aan weer richting de haven te keren.

De hele avond hebben we mensen gezien die met een lach en soms ook een serieuze blik gezellig met elkaar in gesprek waren. Volgens ons keerde iedereen met een voldaan gevoel weer huiswaarts.

Tot slot: vorige keer kreeg de organisatie een compliment voor het mooie weer. We kregen hier nu wederom een groot compliment voor; dus laten we dat vasthouden!

Hieronder de foto’s gemaakt door Douwe Jorna.

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin