Zomerborrel 1 juli a.s. op unieke locatie

Het bestuur nodigt u van harte uit voor de jaarlijkse zomerborrel op 1 juli a.s. welke dit jaar plaatsvindt in het Koninklijk Eise Eisinga Planetarium te Franeker. 

Het Planetarium is recent uitgebreid met een nieuwe entree, een educatieve tentoonstelling, een moderne filmzaal en een nieuwe cateringvoorziening met sfeervol ingerichte tuin. Een unieke locatie voor onze club om te kunnen genieten van al het cultuur-historisch erfgoed en tegelijk te netwerken onder het genot van heerlijke versnaperingen in een ontspannen sfeer. Wij zijn vereerd dat het Planetarium ons wil ontvangen in haar geheel vernieuwde entourage.

planetarium_logo

Zomerborrel met training

Tijdens het bezoek aan het Planetarium wordt door Roelof Lousma een korte training gegeven ‘Hoe presenteer ik mijzelf of mijn bedrijf’. Veel ondernemers vinden het lastig om een presentatie te geven en een goed inhoudelijk verhaal over zichzelf of over zijn of haar bedrijf te vertellen. Roelof Lousma heeft hiervoor vele tips en trucs en geeft op dit gebied uitgebreide trainingen en coaching sessies. Uiteraard neemt hij zijn kennis, kunde en ervaring uit zijn werkzaamheden voor Omrop Fryslân hierin mee.

Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier voor meer informatie en het volledige programma.

U kunt zich aanmelden voor de zomerborrel door in te loggen. Heeft u nog vragen? Laat het ons weten! Wij ontmoeten u graag op 1 juli in het Planetarium te Franeker.

P.S. Wij kunnen ons voorstellen dat u het best wel handig kan zijn als u weet welke leden er bij onze bijeenkomsten aanwezig zijn. Daarom publiceren wij vlak voor aanvang de actuele deelnemerslijst. Tevens met het idee dat u nog gerichter kunt netwerken. De lijst is na inloggen hier te bekijken.