Zeer geslaagde Eet en Date

Elkaar kort ontmoeten, kennismaken en spreken. Dit in een ongedwongen sfeer onder begeleiding van maar liefst 6 gerechten in 3 verschillende restaurants. Dat was de bedoeling van deze avond, met als titel: Eet en Date.

Tussen 16.30 en 17.30 uur arriveerden ruim 40 ondernemers in restaurant Zeezicht in Harlingen. Iedereen werd verwelkomd met een drankje en welkomstwoord door Frans Nieuwhof.

De ondernemers werden ingedeeld in groepen en net als vroeger bij gymnastiek zochten alle ondernemers elkaar in dezelfde groep op. Zes groepen wachtten hun steak tartaar, tonijn carpaccio en spek en bonen op om de groepen vervolgens weer volledig door elkaar te husselen. Op naar de sukade-uienhachee, lams koteletjes en kabeljauw kruidenkorst. Zo genoot iedereen van telkens andere tafelgenoten en overheerlijke gerechten bij restaurant Zeezicht, Brasserie de Jasmijn en restaurant Ons… Food & Wine. De laatste tafelschikking werd afgesloten met brownie met rood fruit, limoncello tiramisu en creme-caramel chocolademousse.

Na de laatste gang van het heerlijke 6-gangen diner werd er bij restaurant Zeezicht weer verzameld. Een prima plek om gezellig na te praten! En dat werd er!

Hieronder leest u enkele reacties hoe het was om mee te doen aan deze bijzondere Eet & Date:

“Een verrassend gezellige avond.”
“Ik heb een super avond gehad en een heel ongedwongen sfeertje.”
“Ik heb ondernemers getroffen die ik nog nooit had gesproken.”
“Leuke avond. Leuke opzet zo…”
“Vaker doen!”
“Wist niet dat Harlingen zulke mooie restaurants had.”
“Voor herhaling vatbaar!”
“Veruit het allerleukste evenement tot nu toe.”

Kortom: een geslaagd evenement!

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin