Afgelast: Workshop-carrousel 29 april 2015

AFGELAST – GEANNULEERD – AFGELAST – GEANNULEERD – AFGELAST – GEANNULEERD

Wegens te weinig animo hebben wij besloten de activiteit, die stond gepland voor 29 april, niet door te laten gaan.

______________________________________________________________________________

Amusant, interessant en luchtig!
workshop
Op woensdag 29 april a.s. organiseren wij voor onze leden een “workshop-carrousel”. Op deze avond worden er een viertal workshops aangeboden, u kunt zich voor twee van vier de workshops aanmelden. De avond wordt georganiseerd in Hotel Tulip Inn Franeker (Hertog van Saxenlaan 78).

Het programma
19.30 – 19.55 uur: ontvangst met koffie, opening en korte uitleg programma

20.00 – 20.45 uur: 1e workshopronde

20.45 – 21.00 uur: pauze

21.00 – 21.45 uur: 2e workshopronde

21.45 – 23:00 uur: afsluiting en netwerkborrel

Aanmelden
Voor deze activiteit dient u zich per mail aan te melden. In deze mail geeft u aan met hoeveel personen u aanwezig zult zijn en welke twee workshops u wilt volgen. U kunt de mail sturen naar info@ccnwf.nl.  Zodra wij de mail hebben ontvangen, sturen wij een bevestiging.

De Workshops
1. MVO Roadshow (door: UWV)
Tijdens deze workshop zal er aandacht worden besteed aan de participatiewet. Het doel van de wet is om meer mensen, ook mensen met een arbeidsbeperking, aan de slag te krijgen. Tijdens deze lezing geeft het UWV een toelichting op deze wet, en uitleg over ondersteunende instrumenten voor werknemers en werkgevers, zoals loondispensatie, proefplaatsing,  mobiliteitsbonus, jobcoaching, werkplekaanpassingen en no – riskpolissen.

2. De wet Werk en Zekerheid (door: UWV) 
Het arbeidsrecht gaat flink veranderen de komende jaren. Onder meer door de nieuwe wet Werk en Zekerheid, op het gebied van ontslag en flexibel personeel. Vanaf 1 juli aanstaande wordt het ontslagrecht eenvoudiger, sneller en minder kostbaar voor u als werkgever. Wat zijn de belangrijkste wijzigingen? Tijdens deze lezing geeft het UWV tekst en uitleg. 

3. Het verhaal achter kerosine (door: Herman Mateboer: www.hermanmateboer.nl
Lama’s, leeuwen en Lamborghini’s, vreemde valuta, hoogwaardige techniek, hulpgoederen, bloemen, Formule 1 renstallen: het gaat allemaal door de lucht, op weg naar een nieuwe bestemming.

Veel mensen hebben geen idee over wat er zich afspeelt in de wereld van de vrachtluchtvaart. Dat is dat ver-weg-areaal aan de andere kant van Schiphol, als je op reis gaat…

In een boeiend en met veel humor gelardeerd verhaal vertelt Herman Mateboer, voormalig gezagvoerder en schrijver van het boek “Kerosine”, vol enthousiasme over die onbekende industrietak, waar veel ondernemers vaak direct of indirect raakvlakken mee hebben. 

4. Crowdfunding (door: Marije Lutgendorff: www.crowdlokaal.nl)
In een tijd dat banken nog altijd bovenop het geld zitten, zijn alternatieve financieringsvormen sterk in opkomst. Crowdfunding is er daar één van. Marije Lutgendorff van Crowdlokaal begeleidt sinds januari 2013 ondernemers en organisaties die met behulp van crowdfunding de groei of start van hun bedrijf mogelijk maken. Zij is co-auteur van het boek “Crowdfunding De Hype Voorbij” dat verscheen in september 2014 en inmiddels al als tweede druk verkrijgbaar is. Marije ziet crowdfunding niet alleen als een manier om de financiering te realiseren, maar ook als marketingtool. Benieuwd of crowdfunding voor uw bedrijf ook een instrument kan zijn?

Graag tot 29 april!