Uitnodiging Workshop Jobcraften

Workshop_Jobcraften_DHC_CCNWFWij nodigen u uit voor een workshop Jobcraften door DHC met medewerking van Commerciële Club Noordwest-Friesland.

1 van de projecten die u als ondernemer kunt inzetten in het kader van Duurzame Inzetbaarheid

 

Locatie en datum

13 oktober Tulip Inn Franeker 17.00-19.00 inclusief borrel + hapje en mogelijkheid tot netwerken

Voor wie: managers, werkgevers, leidinggevenden, casemanagers, hrm

 Je baan veranderen zonder van baan te veranderen, hoe doe je dat?

Werken vanuit je kwaliteiten en aangesproken worden op je sterktes is voor veel mensen een belangrijke wens. En voor organisaties is het van belang dat medewerkers met plezier en energie naar hun werk gaan. Jobcraften gaat over het inzetten van je talent en sturing geven aan je werk.

Het kernidee van Jobcrafting is dat werknemers alleen of samen met hun afdeling in workshops hun eigen werk op maat gaan snijden, zodat het optimaal aansluit bij hun motivatie, vaardigheden en talenten. Dit weer gekoppeld aan de doelstellingen van de organisatie. De voordelen zijn dat bevlogenheid, productiviteit en werkplezier zal toenemen. Door te Jobcraften kun je als werknemer zelf de leiding nemen in het vormgeven van je baan, zelf leidend, in plaats van lijdend voorwerp zijn.

In deze workshop laat Maaike de Haan u kennis maken met het Jobcraften en gaat u zelf aan de slag.

ESF subsidie duurzame inzetbaarheid 

Voor het thema Duurzame Inzetbaarheid is er maximaal € 22.000.000,- beschikbaar. De subsidie per project bedraagt maximaal 50 % van de projectkosten. Per aanvrager is de maximale hoogte van de subsidie vastgelegd in de subsidieregeling en bedraagt € 10.000,-

Jobcraften is 1 van de 4 projecten van DHC die kan worden ingediend voor een ESF duurzame inzetbaarheid subsidie.

Daarnaast hebben wij nog de Bedrijfscan, de Werkpleziercheck en het Verandertraject. We laten u graag kennismaken middels een korte workshop met de mogelijkheden die u kunt inzetten voor Duurzame Inzetbaarheid.

Aanmelden kan door uiterlijk 9 oktober a.s. een mail met uw gegevens te sturen naar info@ccnwf.nl.

Wij zien u graag op maandag 13 oktober om 17.00 bij Tulip Inn Franeker (Hertog van Saxenlaan 78).