Uitnodiging High Tea tijdens TEL 2014

Uitnodiging: High Tea tijdens TEL Dé zakenbeurs voor Noord-Nederland

De Businessclub van World Trade Center Leeuwarden organiseert in samenwerking met de Commerciële Club Zuid Frieslandde Friese Export Club en dit jaar ook met de Commerciële Club Noord-West Friesland voor de tweede maal een High Tea tijdens TEL. Vorig jaar hadden wij maar liefst 130 bezoekers! 

Wij bieden met deze High Tea een bijzonder moment om te netwerken onder het genot van een kopje thee of koffie en een zoete versnapering.  De High Tea vindt plaats op 19 maart 2014 op de beursvloer van TEL Dé zakenbeurs voor Noord-Nederland (WTC Expo, Heliconweg 52, 8914 AT Leeuwarden) 

Aanmelden is noodzakelijk. Deelname aan deze High Tea is alleen mogelijk als u uitgenodigd bent door één van de vier deelnemende clubs. Wij nodigen u hierbij als lid en/of relatie van de Commerciële Club Noordwest Friesland van harte uit voor deze High Tea.  

Volg de link (http://digitaal.wtcexpo.nl/TEL2014WTCLeeuwardenom u aan te melden en registreer u ook meteen als bezoeker voor de beurs. Vergeet daarbij niet te vermelden of u wel of niet lid bent van één van de deelnemende businessclubs. 

Meld u op 19 maart 2014 (kan vanaf 14.00 uur) bij de stand van World Trade CenterLeeuwarden of bij de stand het WTC WestCord Hotel en u ontvangt twee bonnen voor een kopje thee of koffie. Deze bonnen kunt u alleen tussen 15.00 en 16.00 uur gebruiken op het WTC plein.  

Graag tot ziens!