Uitnodiging Bedrijfsbezoek Harlingen

Wij nodigen u uit voor een bedrijfsbezoek aan een tweetal van onze leden (Visser ATR en SelektMeat Products b.v. ) in Harlingen. De ervaring leert dat deze bedrijfsbezoeken druk worden bezocht. Meld u dus snel aan, in ieder geval voor 20 oktober, door in te loggen op de site of een mail te sturen naar info@ccnwf.nl

Wij kijken uit naar plezierige, informatieve middag!

Wanneer   
Donderdag 23 oktober om 16:00 uur

Waar              
Ontvangst is in de voormalige locatie van Empatec aan de Edisonstraat 29 te Harlingen.

Programma Bedrijfsbezoek Harlingen    

16:00 uur: ontvangst in de voormalige locatie van Empatec aan de Edisonstraat 29 te Harlingen met koffie en een lekkernij
16:30 uur: in twee groepen start de rondleiding, een groep bij Selekt Meat en een groep bij Visser ATR.
17:30 uur: de twee groepen wisselen van bedrijf om het andere bedrijf te bezoeken
18:30 uur: wordt iedereen weer terugverwacht in de voormalige locatie van Empatec.
18:45 uur: opening warm en koud buffet onder het genot van een borrel.
20:00 uur: einde programma

Parkeren                    
Op de ontvangstlocatie is voldoende parkeerruimte. Vanaf deze locatie worden de bedrijven lopend bezocht. Loopafstand is nog geen 500 mtr. tussen de bedrijven. Voor beide bedrijven geldt dat we hier te gast zijn en dat we de huisregels en aanwijzingen door medewerkers met betrekking tot gedrag, veiligheid en hygiëne zullen respecteren. Gezien de loopafstand, de aard van de bedrijven en mogelijke weersomstandigheden, adviseren wij hier uw kleding en schoeiselkeuze op af te stemmen. Voor leden die minder mobiel zijn, bestaat de mogelijkheid om zich met auto te verplaatsen tussen de beide bedrijven.  

SelektMeat Products b.v.
Selekt Meat Products b.v. is een modern en actief vleesbedrijf dat internationaal succesvol opereert. Zij zijn continu gericht op innovatie en productontwikkeling. Selektmeat  heeft vele soorten machines met verschillende opties, technologie die het mogelijk maakt dat klanten van SelektMeat  het hele jaar door kunnen beschikken over een uitgebreid assortiment smaakvol vlees. Door dynamisch en flexibel denken  is het mogelijk dat Selektmeat op maat kan produceren.

Visser ATR
Afvalverwerking bij Visser ATR gaat verder dan alleen het legen van uw container. Visser ATR gaat op zoek naar een waardevolle nieuwe toepassing van uw afval. Afvalstoffen als sloophout, asfalt, betonpuin, kunststof en papier krijgen via recycling een nieuwe bestemming als grond-, bouw- of brandstof. Zo dragen zij hun steentje bij aan een duurzame samenleving.

Eerstvolgende activiteiten

4 november: Groot Fries Ondernemerstreffen (inschrijving gesloten)

18 december: Eindejaarsborrel (uitnodiging volgt nog)

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin