Tall Ships Races – Sail Harlingen


081130031736915325
Wat een geweldig evenement – Bedankt @CCNWF!”. “Rondvaart richting Tall Ships – Prachtig hier – Dank @CCNWF voor organisatie van dit Uitje!” en “Met dank aan @CCNWF – Prachtige gezellige happening op de Christian Radich bij Tall Ships Races #klasse”.

Dit zijn zomaar een paar tweets die we ten tijde van deze activiteit ontvingen. En daar doen we het voor! We kijken als bestuur dan ook terug op een zeer geslaagd evenement!

Ondanks vertraging met treinen en het verkeer, dat op die zonnige vrijdagmiddag op plaatsen stil kwam de staan, verliep de ontvangst van 200 gasten vrij voorspoedig. Een enkeling kwam slechts te laat. Het spande er wel even om of de rondvaart wel doorgang kon vinden omdat de solarboten ineens de aanlegplaats van onze rondvaartboot “Poseidon” hadden ingenomen. Maar gelukkig hebben de gasten hier weinig tot niets van vernomen, alleen dat de rondvaarten een kwartiertje later starten dan gepland.

Over de catering en het buffet ontvingen we ook veel positieve reacties. Een heerlijke mosterdsoep met spek, vlees met diverse groeten en salade’s en een toetje tot besluit deed de inwendige mens versterken. De koude drankjes zorgden daarbij voor een frisse verkoeling!  

 De sfeer was geweldig, je zag de gasten genieten! Er stonden groepjes – druk in gesprek – bij elkaar; maar ook hier en daar iemand alleen, zittend op het dek, genietend kijkend naar de stroom van mensen die aan de boot voorbij trok. Na afloop zagen we vele gasten zich verplaatsen naar Harbour Stage, het podium waar ’s avonds het Pink Floyd Project plaatsvond. Waarschijnlijk zijn de meesten van u ook nog getuige geweest van de spectaculaire vuurwerkshow.

Al met al een grootst, geweldig en geslaagd evenement, mede door het feit dat u met zo velen gehoor heeft gegeven aan de uitnodiging! En bij de Sail-out (het vertrek van de schepen, afgelopen zondagmiddag) heeft de Christian Radich ook haar waardering voor onze aanwezigheid getoond door weg te varen met de vlag van de CCNWF in top!  Wie weet doen we dit over 4 jaar weer, want Harlingen is al gevraagd om dit evenement ook in 2018 te organiseren! Met zo’n opsteker voor de stad Harlingen en haar ondernemers duiken wij als bestuur met een goed gevoel de vakantie in!

Het slotwoord van onze voorzitter Frans Nieuwhof “viel in het water” door de muziek op het podium. Dat willen wij u niet onthouden en hebben het hier nog even aan toegevoegd:

Fijn dat jullie allemaal weer “behouden” terug zijn. En leuk om te horen dat iedereen het prima naar de zin heeft gehad. Wij zijn als bestuurblij dat we vandaag deze uitgestippelde koers hebben mogen varen. Met dank voor jullie prima medewerking aan het aangegeven programma. Met ons team hebben we vandaag een prima prestatie neergezet. Die teamspirit in ons bestuur zorgde ervoor dat alles vandaag vlekkeloos verliep. Daar mag dit team dan ook best wel trots op zijn. Wij gaan na de vakantieperiode onze eindejaarskoers en de koers voor 2015 en 2016 uitzetten voor onze club. En nodigen jullie nu alvast uit de komende activiteiten met dezelfde grote aantallen te komen bezoeken. Rest mij nog iedereen hartelijk te bedanken voor zijn of haar aanwezigheid en jullie alvast een bijzonder prettige vakantie te wensen. En dan na de vakantie geldt voor iedereen: “Mei it brûs foar de kop en it wetter in’e warring”……volle kracht vooruit!!

Nogmaals fijne vakantie en tot ziens op een volgend evenement. We hebben al weer leuke activiteiten op het programma staan!

 

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin