Symposium tijdens de Agrarische Dagen


Forumdiscussie en topscheidsrechter Björn Kuipers in De Koornbeurs

 logo AD

Welke kansen kan een krimpregio u bieden om zakelijk succes te oogsten? Om deze centrale vraag draait het zakelijk symposium dat tijdens de 63e editie van de Agrarische Dagen zal plaatsvinden op vrijdag 16 september 2016 in de Koornbeurs. Het comité van de Agrarische Dagen organiseert dit bijzondere symposium samen met de Gemeente Franekeradeel, Provincie Fryslân, Ondernemersvereniging Handel & Nijverheid, Stichting Bedrijvencentrum Westergo en Commerciële Club Noordwest-Friesland.

De middag zal worden afgetrapt door Sander de Rouwe, gedeputeerde van Provincie Fryslân.

Onder anderen burgemeester van Gemeente Menameradiel Tom van Mourik en wethouder van de Gemeente Franekeradeel Caroline de Pee zullen vervolgens tijdens een forumdiscussie hun licht schijnen over de thema’s ‘innovatie’, ‘agrarisch’ en ‘toerisme/recreatie’. In deze discussie zal ook het ambitieuze project Franeker Waddenpoort onderwerp van gesprek zijn. De discussie zal geleid worden door de van Omrop Fryslân bekende presentator Roelof Lousma.

Björn Kuipers, topscheidsrechter én supermarkteigenaar, neemt het stokje van hen over met een lezing waarin voetbal en ondernemen de boventoon voeren. Tijdens de afsluitende borrel kunt u persoonlijk kennismaken met de sprekers, informeel netwerken met collega-ondernemers en zodoende nog meer ideeën opdoen.

Het complete programma vindt u hier. Meteen inschrijven? Log in op de website via de oranje button onderaan de activiteit. 

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin