Symposium Internationaal in 1 dag

Internationaal_in_1_dag_CCNWF

Wilt u importeren of exporteren? Wilt u voor het eerst de markt buiten Nederland verkennen? Of bent u al enige jaren thuis in de internationale handel en wilt u nog wat nieuwe tips opdoen? 
Met exportkampioenen uit de regio, ronde tafelgesprekken over thema’s, landen en sectoren en een grote kennis- en informatiemarkt bieden wij ondernemers volop ruimte om zich te laten voorlichten, te informeren en contacten te leggen met specialisten en andere collega-ondernemers op het symposium Internationaal in 1 dag.

Kom, luister en praat mee!

U geeft aan welke zaken voor u van belang zijn om verdere te groeien met uw bedrijf door zaken te doen over de grens! En ontmoet ondernemers, kennisinstellingen, landenexperts en andere organisaties die u verder kunnen helpen op weg naar (meer) export!

Initiatief KvK en provincie Fryslân

De Kamer van Koophandel heeft samen met de provincie Fryslân het initiatief genomen voor een dag waarin alles wat nodig is om verdere stappen te zetten naar export en internationaal werken aan bod komt. De provincie Fryslân wil met het investeringsprogramma Wurkje foar Fryslân sterk inzetten op het stimuleren van export.

Meer informatie over Symposium Internationaal in 1 dag

Wanneer

27 november 2014

Waar

WTC Leeuwarden

Duur

9:30 – 17:30 uur

Kosten

€ 50,00 p.p.

Organisator

Kamer van Koophandel ism Provincie Fryslân/Wurkje foar Fryslân

Aanmelden

U kunt zich voor het symposium rechtstreeks aanmelden op de site van de Kamer van Koophandel.

Een PDF met meer info kunt u hier downloaden.

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin