Shantykoor en walking diner zorgen voor sfeer

Op 13 januari 2016 waren De Commerciële Club Friesland (DCCF) en Commerciële Club Noordwest Friesland (CCNWF) voor een gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst te gast bij de gemeente Harlingen. De ruim 90 aanwezigen hebben met  burgemeester Roel Sluiter in het prachtige historische stadhuis geproost op het nieuwe jaar.

walking diner nieuwjaarsreceptie

In het welkomstwoord van de heer Sluiter zijn de economische ontwikkelingen in de gemeente kort benoemd, waarna de beide voorzitters, Frans Nieuwhof (CCNWF) en Berend Snijder (DCCF), in hun opening het belang van samenwerken aangaven. Niet alleen de samenwerking tussen overheid en ondernemers, maar vooral tussen ondernemers onderling. Deze gezamenlijk georganiseerde bijeenkomst is hiervan een mooi voorbeeld.

Na een korte wandeling naar Hotel Zeezicht werd de avond voortgezet met een heerlijk walking diner. De ontvangst met Shantykoor de Skúmkoppen zorgde direct voor een prima sfeer, die gedurende de hele avond bleef hangen…

We kijken terug op een leuke gezamenlijke activiteit die zeker voor herhaling vatbaar is. Beide clubs hebben de sfeer goed kunnen vastleggen. Hieronder onze foto’s.

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin