SC Cambuur – AZ: een kort verslag

Cambuur AZ 5Zaterdag 17 oktober hebben we mogen genieten van de voetbalwedstrijd SC Cambuur – AZ.

Onder het genot van een drankje werden we welkom geheten door onze voorzitter Frans Nieuwhof en door Maarten Gildemacher, commercieel manager van SC Cambuur.

Tijdens het buffet hebben we een korte voorbeschouwing van de wedstrijd gekregen van de trainer van jong SC Cambuur Arne Slot. Hierin werd uitgelegd wat de verwachtingen waren van de wedstrijd.

Na het opzoeken van onze stoelen hebben we een zeer aantrekkelijke wedstrijd gezien. SC Cambuur kwam op een 0-1 achterstand door een discutabel doelpunt van AZ. SC Cambuur heeft met veel doorzettingsvermogen de eerste helft afgesloten met een 0-1 achterstand. Voor ons als toeschouwers was er in de pauze een mogelijkheid om een drankje te nemen en het spelverloop van de eerste helft door te nemen. 
Na de rust werd er door SC Cambuur goed aangezet om de gelijkmaker te maken. Dit is gelukt in de 72e minuut door Ogbeche. De spelers hadden het gevoel dat er meer inzat en zetten nog eens aan om de voorsprong te pakken. Na een drietal uitgelezen kansen is het SC Cambuur niet gelukt om de wedstrijd winnend af te sluiten. De punten werden gedeeld.

Na de wedstrijd werd er onder het genot van een drankje nog lang nagepraat over het verloop van de wedstrijd in de Business Club van SC Cambuur.

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin