Pilot-aanvraag Regelvrij Ondernemen

Onze pilot-aanvraag voor “Regelvrij Ondernemen” is goedgekeurd door het ministerie van Binnenlandse Zaken. Ze noemen het in Den Haag uniek omdat het initiatief bij ondernemers vandaan komt. Daar is onze werkgroep natuurlijk ontzettend blij mee.

Naar aanleiding daarvan hebben Govert Geldof en ik, Frans Nieuwhof, op 13 februari 2018 een presentatie verzorgd voor het Kernteam Omgeving van Gemeente Waadhoeke, waarbij ook de wethouder van de Gemeente Harlingen en andere overheden aanwezig waren. Ook die presentatie is erg positief ontvangen. Alle partijen hebben hun medewerking aan deze pilot toegezegd (uw Commerciële Club, het Rijk, de Provincie, Wetterskip en de beide Gemeenten).

Na een presentatie in het digitale blad van het ministerie (Kwartslag) via het orgaan “Aan de slag met de Omgevingswet” hebben we met de pilot van onze club nu zelfs landelijke aandacht. Ook zijn wij aangemeld voor de “Trofee Eenvoudig Beter 2018”.

Ondertekening pilot-aanvraag

Op 23 maart 2018 is er een Speech Act gepland tijdens een minisymposium. Tevens zal er door alle deelnemende partijen worden getekend voor een gezamenlijke uitvoering van de pilot.

Locatie en tijd
Botniastins in Franeker van 14.00 uur tot 16.00 uur. 

In de media

Hieronder kunt u lezen wat Maria del Grosso van de Leeuwarder Courant schreef over de bijeenkomst. 

Pilot-aanvraag CCNWF LC

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin