Judith van der Meulen

toekomstig bestuurslid Judith van der Meulen

Judith van der Meulen (woonachtig in Harlingen) is Senior Adviseur Werkgeversdiensten bij UWV. Per maart 2020 hopen wij dat ze definitief deel uit gaat maken van ons bestuur, aangezien Robbin Elzinga voor de zomer in 2019 aan heeft gegeven de bestuursfunctie niet langer te kunnen combineren met zijn werk en privésituatie. Daarom hebben wij Judith benaderd om alvast zitting te nemen in de activiteitencommissie. Op de vraag waarom zij “Ja” heeft gezegd tegen deze vrijwilligersfunctie antwoordde ze:

“Tijdens één van de activiteiten ben ik door Robbin Elzinga gevraagd of ik belangstelling had voor een bestuursfunctie. Daar hoefde ik niet lang over na te denken en tijdens de eerste vergadering wist ik het gelijk. Dit is interessant, leuk om te doen en op deze manier kan ik een actieve bijdrage leveren aan deze mooie club. Ik kijk er naar uit om samen met de andere bestuursleden een aantrekkelijk en inspirerend programma neer te zetten voor de leden van CCNWF. Graag tot ziens!”

Meer over Judith van der Meulen

Wilt u meer weten over Judith van der Meulen? Bekijk dan hier haar LinkedIn-profiel (alleen na inloggen LinkedIn te bekijken.)

btn_profile_bluetxt_80x15