André van Santen

André van Santen | Bestuurslid CCNWF 

André van Santen is al 10 jaar eigenaar/directeur van Timmerbedrijf van Santen. Na vele jaren ervaring op te hebben gedaan bij de lokale bouwbedrijven besloot hij om in 2008 het roer om te gooien en voor zichzelf te starten.

Van kleine verbouwingen tot grote projecten, als ZZP-er staat hij zijn mannetje. In 2014 is hij begonnen met Bouwpartner Friesland. Samen met de lokale ZZP-er’s en bedrijven in verschillende  branches komen mooie projecten tot stand met een verbluffend resultaat! Hij begeleidt het project van A tot Z en weet alles in goede banen tot het gewenste eindresultaat naar volle tevredenheid van alle partijen behaald is!
 
Sinds maart 2018 maakt hij deel uit van de activiteitencommissie binnen het bestuur. “Toen Sikke Bijlsma mij vorig jaar benaderde om deze functie van hem over te nemen was ik blij verrast! Ik zei dan ook meteen ja, en begon met de stage binnen het bestuur. Het netwerken tijdens de bedrijfsbezoeken, in contact komen met andere leden geven mij een boost! Erg  leuk om aan deel te nemen en nog leuker voor mij om dit te organiseren!”
 
De komende jaren kijk ik uit naar de projecten die gaan komen en ben trots om deze te mogen organiseren met de overige bestuursleden!
 
Wilt u meer weten over André van Santen? Neem gerust contact met hem op!