Over ons

Noordwest op zijn best!

De Commerciële Club Noordwest-Friesland is de ondernemersvereniging voor Noordwest-Friesland. Een actieve vereniging die rond de 250 ondernemers uit Franeker, Harlingen en de aangrenzende gemeenten met elkaar in contact brengt.

Ondernemers voor ondernemers dus!

Het primaire doel van de Commerciële Club is het bevorderen van de onderlinge contacten tussen ondernemers in de regio Noordwest-Friesland. Hiertoe organiseert de CCNWF regelmatig activiteiten als bedrijfsbezoeken, ontbijtbijeenkomsten en netwerkborrels.   

Verder is het onderling contact informeel. U heeft volop gelegenheid vragen te stellen aan andere ondernemers. Te leren van andere ondernemers en hun ervaringen. Bovendien heeft u tijdens de activiteiten en bedrijfsbezoeken gelegenheid eens in de keuken van interessante ondernemingen te kijken. 

Heeft u zelf iets interessants te vertellen waar andere ondernemers hun voordeel mee kunnen doen? Overleg met een bestuurslid. Misschien vragen we u tijdens een bijeenkomst uw kennis met ons te delen. 

Samen sta je sterk!

De Commerciële Club Noordwest-Friesland ziet de verwevenheid tussen gemeenten en bedrijven in de regio. Naast haar netwerkactiviteiten onderhoudt ze nauwe contacten met onder andere de Gemeente Franeker, de Gemeente Harlingen en de Westergozone. Hiermee onderhouden en behouden we het goede ondernemersklimaat in Noordwest-Friesland. 

Statuten

We zijn op de hoogte van wat belangrijk is voor het ondernemersklimaat en voor u als ondernemer. Die kennis delen we met u. Onze statuten zijn hier te downloaden

Kosten

De kosten voor een lidmaatschap bedragen momenteel € 175,= per jaar. 

Lid worden

U kunt lid worden door u via de website direct in te schrijven. Wilt u nog iets meer weten? Lees dan ook de informatie op de pagina: Waarom aanmelden?

Opzegging

Wij kunnen het ons haast niet voorstellen, maar mocht u uw lidmaatschap van de CCNWF om een of andere reden willen beëindigen, doet u dit dan vóór 1 oktober van het lopende jaar. U kunt uw lidmaatschap schriftelijk of per e-mail opzeggen. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het contactformulier.

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin