Over ons

Noordwest op zijn best!

De Commerciële Club Noordwest-Friesland (CCNWF) is een ondernemersvereniging in Noordwest Friesland. Wij organiseren informele bijeenkomsten op unieke locaties in de regio waar, onder het genot van een hapje en een drankje, duurzame zakelijke relaties én nieuwe inzichten ontstaan. 

Ondernemers voor ondernemers dus!

Het primaire doel van de Commerciële Club is het bevorderen van de onderlinge contacten tussen ondernemers in de regio Noordwest-Friesland. Wij zijn er voor ondernemende ondernemers die iets komen brengen. Zij zijn oprecht geïnteresseerd in andere bedrijven en ondernemers en zoeken altijd naar inspiratie, nieuwe ideeën en andere invalshoeken.

Innoveren is het combineren van twee bestaande dingen. Dus geloven wij dat de beste ideeën niet binnen maar buiten de muren van de eigen onderneming ontstaan. Daarom organiseren wij bedrijfsbezoeken, ontbijtbijeenkomsten en netwerkbijeenkomsten voor ondernemers en openen deuren die voor anderen gesloten blijven. Met de CCNWF kom je eruit!

Samen sta je sterk!

De Commerciële Club Noordwest-Friesland ziet de verwevenheid tussen gemeenten en bedrijven in de regio. Naast onze netwerkactiviteiten vertegenwoordigen we het overkoepelend belang van de leden bij de gemeente Franeker en Harlingen. Hiermee onderhouden en behouden we het goede ondernemersklimaat in Noordwest-Friesland. 

Statuten

We zijn op de hoogte van wat belangrijk is voor het ondernemersklimaat en voor u als ondernemer. Die kennis delen we met u. Onze statuten zijn hier te downloaden

Kosten

De kosten voor een lidmaatschap bedragen momenteel € 185,= per jaar.

Lid worden

U kunt lid worden door u via de website direct in te schrijven. Wilt u nog iets meer weten? Lees dan ook de informatie op de pagina: Waarom aanmelden?

Opzegging

Wij kunnen het ons haast niet voorstellen, maar mocht u uw lidmaatschap van de CCNWF om een of andere reden willen beëindigen, doet u dit dan vóór 1 oktober van het lopende jaar. U kunt uw lidmaatschap schriftelijk of per e-mail opzeggen. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het contactformulier.

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin