Energieke en geslaagde ontbijtsessie voor nieuwe leden

In alle vroegte ontvingen wij donderdag 18 mei jl. onze nieuwe leden op de mooie locatie van Hotel Restaurant Anna Casparii in Harlingen. De sessie startte met een kopje koffie – die we allemaal wel konden gebruiken om wakker te worden – alvorens wij aan tafel gingen.

Volgens Frans Nieuwhof , onze voorzitter, net geen record maar met een aantal van maar liefst 20 nieuwe aanwezige leden en 7 bestuursleden zat de ontbijtzaal vol. Op deze wijze konden 27 ondernemers op informele wijze met elkaar kennis maken onder het genot van een heerlijk verzorgd ontbijt.

Na een korte inleiding door Frans Nieuwhof over o.a. de doelstellingen van de CCNWF en de actuele zaken waar onze club mee bezig houdt, kregen de aanwezigen de gelegenheid zich aan elkaar voor te stellen in de vorm van een korte pitch. Hierdoor ontstonden er meer dan voldoende interessante topics om met elkaar verder te praten. En dat werd er! Na elke ontbijtgang werd er volop van tafel gewisseld om zo weer met een ander in gesprek te kunnen komen.

Al met al kunnen we stellen dat het een geslaagde ontbijtsessie was! Ondernemers uit allerlei verschillende sectoren hebben de kans gekregen om met elkaar in gesprek te komen.

Kortom: het ontbijt had gerust nog langer kunnen duren. In elk geval hopen we een volgende keer weer op net zo’n enthousiaste groep!

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin