Nieuwe website

Nieuwe_website_CCNWF

Het is u waarschijnlijk al opgevallen dat de website van de Commerciële Club Noordwest-Friesland in een nieuw jasje is gestoken.

Het project is begin dit jaar door voormalig bestuurslid Akkie Riewald opgestart en later overgedragen aan Gea Iedema, die per 1 april deel uitmaakt van het bestuur. Zij heeft met hulp van onze secretaresse Sigrid Slob de website verder ingericht. Voor wat ons betreft is dat aardig gelukt en hebben we hiermee een professionele en moderne website gerealiseerd. Kijkt u zo nog even rond? Reacties zijn uiteraard welkom!

Sociale media
De Commerciële Club heeft sinds maart van dit jaar ook een Facebookpagina. Op Twitter zijn we al wat langer vertegenwoordigd. Wij verwachten op beide platforms veel bezoekers omdat ook leden zonder een account de berichten kunnen lezen. Op LinkedIn hebben we een besloten groep, waarin het mogelijk is om alleen de leden van de groep iets voor te leggen. Deze berichten zijn niet openbaar. Via de buttons op de site komt u direct bij het gekozen netwerkplatform uit. Volg ons op sociale media, reageer of neem in ieder geval eens een kijkje! 

Dank
Wij danken ICIT Solutions die de realisatie van de nieuwe website mogelijk heeft gemaakt en voor haar ondersteuning gedurende dit project. Uiteraard danken wij ook de eerder genoemde dames voor hun inspanningen!

Tot slot
Voel u vrij om dit of andere berichten bij anderen onder de aandacht te brengen. Gebruik daarvoor eventueel de sociale media buttons onder dit bericht. 

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin