Met de CCNWF het schip in!

Op donderdag 14 juni organiseren wij een bezoek aan de Maritieme Academie in Harlingen. De Maritieme Academie, in de volksmond vaak Zeevaartschool genoemd, werd in 1818 als school voor Wis- en Zeevaartkunde opgericht door de Maatschappij tot Nut van het Algemeen.

Nu, precies 200 jaar later, is de Maritieme Academie Harlingen een bruisend maritiem kenniscentrum waar studenten vanaf 12 jaar worden opgeleid om een beroep in de binnen- of zeevaart uit te oefenen. Naast een modern schoolgebouw beschikt de school over twee nieuwe opleidingsschepen, een full mission binnenvaartsimulator en een zeevaartsimulator. 
 
Tijdens de rondleiding krijgt u gelegenheid te ervaren hoe het is om zelf een zee- of binnenvaartschip te besturen in 1 van de simulatoren. Hoe vaak krijgt u deze kans…? 
 
Om de juiste koers te kunnen bepalen, maar dan met uw bedrijf, hebben we twee ervaren specialisten uitgenodigd.
Jeroen Blaauw heeft 12 jaar ervaring opgedaan in de top van Ahold (onder andere als lid van de marketingdirectie van Albert Heijn, als directeur e-commerce en als commercieel directeur van Gall & Gall) en momenteel actief binnen zijn eigen ondernemingen Strategious en Mount.
Hij geeft samen met Gert de Lange, marketingstrateeg en werkzaam bij o.a. Ondernemend Friesland, een mini-masterclass waarin zij antwoord geven op vragen als: waar wil ik naar toe met mijn bedrijf, wat is eigenlijk mijn strategie?  
 
Het belooft een boeiende kennis- en netwerkbijeenkomst te worden, uiteraard vergezeld van een hapje en drankje. 
 
De volledige tekst en het complete programma vindt u bij de activiteiten op onze de website. U kunt zich aanmelden tot en met vrijdag 8 juni 2018.
 
Graag tot ziens op 14 juni!