Maarten van Rossem komt naar Franeker

Op 10 februari 2016 wordt door de Commerciële Club Noordwest Friesland (CCNWF) in samenwerking met Bedrijvencentrum Franeker en De Koornbeurs een bijzondere avond georganiseerd. 

De bekendste historicus van Nederland behoeft eigenlijk geen introductie. Wie kent niet de somber sprekende, maar met een realistische kijk op de wereld, Amerika-kenner en vast jurylid van De Slimste Mens? En u weet vast ook dat Maarten van Rossem vele boeken op zijn naam heeft staan, waaronder ‘Nederland volgens Maarten van Rossem’ (2012) en zijn nieuwste boek ‘Europa volgens Maarten van Rossem’. 

Wat kunt u verwachten van Maarten van Rossem?

In een avond met Maarten van Rossem leert en lacht u niet alleen veel, u zult ook versteld staan van de ongelooflijke verhalen waarin hij hedendaagse gebeurtenissen scherp analyseert en misconcepties blootlegt. Met humor en daverende kennis zal hij ingaan op actualiteiten, maatschappelijke vraagstukken en de hedendaagse politiek.

Leaderprogramma “Werk maken van burgerinitiatief”

Daaraan voorafgaand wordt u geïnformeerd over het Leaderprogramma, een subsidieprogramma dat ondernemende inwoners inspireert om haar leefomgeving te helpen ontwikkelen. De Leaderaanpak (bottom-up methode) is bijzonder, omdat deze uitgaat van de kracht van de regio. Dit alles met als doelstelling; het versterken en verder ontwikkelen van de leefbaarheid en de economie op het platteland.

Presentatie

Dagvoorzitter is Geert van Tuinen, bekend van Omrop Fryslân.

Het programma op 10 februari 2016:

18:00 Inloop; ontvangst van gasten in foyer (met koffie/thee en koek)
18:45 Zaal open
19:00 Openingswoord Geert van Tuinen
19:05 Introductie De Koornbeurs door Directeur Lineke Kortekaas
19:10 Aanvang Leader programma
19:35 Vragenronde Leader 
19:50 Pauze 
20:15 Aanvang Maarten van Rossem 
21:45 Vragenronde Maarten van Rossem
22:15 Einde programma Maarten van Rossem
22:25 Napraten in de foyer (met een borrel en een snack)

Als lid van Commerciële Club Noordwest Friesland wordt u van harte uitgenodigd om deze theaterlezingen bij te wonen. Ook introducees zijn van harte welkom (max. 4 kaarten per bedrijf).

We verwachten enorm veel aanmeldingen. Daarom verzoeken wij u vriendelijk om via de website van de CCNWF in te schrijven voor deze activiteit. U kunt, als u ingelogd bent, tevens controleren of uw inschrijving gelukt is. 

U krijgt vooraf geen toegangskaart aangeleverd! De toegang tot het evenement volgt (na opgave vooraf) op de avond van het evenement onder vermelding van de bedrijfsnaam, eigen naam en naam van de club waar u zich heeft aangemeld.  

Graag tot ziens op 10 februari 2016!

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin