Koploperproject: Duurzaam ondernemen!

Logo_Koploperproject_Duurzaam_Ondernemen_CCNWF

Het Koploperproject is voor zzp’ers en mkb’ers die duurzaam willen ondernemen. Voor leden van onze ondernemersvereniging die stappen willen zetten op het gebied van duurzaam ondernemen, biedt het Koploperproject mogelijkheden!

Het Koploperproject helpt bedrijven op een doelgerichte en effectieve manier duurzamer te ondernemen. Gedurende de negen maanden van het Koploperproject coachen de duurzaamheidspecialisten van het Koploperproject de ondernemers en leren de bedrijven van de ervaringen van de andere deelnemers aan het Koploperproject. 

Wat is dit project?

Geld besparen en vergroten netwerk

Meer dan 160 bedrijven en gemeenten in Friesland participeerden de afgelopen jaren al in het Koploperproject Duurzaam Ondernemen. Niet alleen besparen deze bedrijven geld, maar ook vergroten ze hun netwerk en trekken ze nieuwe opdrachtgevers aan. Het Koploperproject wordt financieel en organisatorisch ondersteund door de gemeente Harlingen, de gemeente Franekeradeel en de provincie Fryslân. Dit betekent dat uw bedrijf tegen een sterk gereduceerd tarief kan deelnemen aan het project.

Start Koploperproject – Duurzaam Ondernemen!

We starten dit jaar in Harlingen en Franekeradeel met twee projecten, namelijk het Koploperproject voor mkb’ers en het Koploperproject Kans, dat zich met name richt op zzp’ers, retailers en kleine bedrijven.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie op www.koploperproject.nl en www.koploperproject.nl/kans

Deelnemen
Wilt u deelnemen aan een van deze twee Koploperprojecten? Neem dan voor 1 december 2014 contact op met:

  • gemeente Harlingen
, Rogier Jungen, bedrijvencontactfunctionaris, 
    e-mail: r.jungen@harlingen.nl
, telefoonnummer: 06 – 12 998 930
Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin