Interessant en leerzaam bedrijfsbezoek Harlingen!

Op 23 oktober is door ruim 70 leden een interessant en leerzaam bedrijfsbezoek gebracht aan Visser ATR en SelektMeat Products b.v. op industrieterrein Oostpoort te Harlingen. Na ontvangst en een kop koffie om vier uur ‘s middags, zijn de deelnemers in twee ploegen rondgeleid bij deze bedrijven.

Interessant en leerzaam

Bij Visser ATR zijn wij ontvangen door Harrit Kingma en Jaap Jilderts. Zij hebben een professionele presentatie gegeven over het ontstaan van hun mooie bedrijf en wat er nadien allemaal is veranderd ten aanzien van afvalverwerking en de methodieken zoals deze worden gehanteerd. Het ‘papierloos’ werken is een prachtig voorbeeld van een efficiëntieslag die Visser ATR  met succes door heeft weten te voeren. Aansluitend zijn enkele van de processen in de loodsen gedemonstreerd en nader toegelicht. Enorm interessant en leerzaam om te zien. Harrit, Jaap en collega’s; nogmaals hartelijk dank!

Succesvol en smakelijk

Bij SelektMeat Products zijn wij hartelijk ontvangen door Jacob, Petra en Peter Roorda. Na de mooie presentatie over de producten die zij leveren is er in drie ploegen een rondleiding door het bedrijf gemaakt. Hierbij is de productie van de vermaarde carpaccio inzichtelijk gemaakt. Daarbij is de rol van de hygiëne en voedselveiligheid uitvoerig toegelicht. SelektMeat Products weet zich een prima positie te verwerven in de markt, door kwalitatieve producten te leveren. Vooraanstaande bedrijven in Nederland maken gebruik van de producten van dit mooie Harlingse bedrijf. Er is afgesloten met een proeverij van carpaccio waarna een ieder het succes van deze onderneming begreep, heerlijk…..! Ook Jacob, Petra en Peter Roorda willen wij hierbij nogmaals hartelijk danken voor de ontvangst en rondleiding door hun prachtige bedrijf.

Dank aan organiserende bedrijven

Na de rondleidingen is er door de deelnemers op een informele manier nagepraat over de bedrijfsbezoeken, onder het genot van een buffet en een drankje. Hier heeft onze voorzitter Frans Nieuwhof  de beide bedrijven nogmaals bedankt en een attentie overhandigd voor de moeite en de tijd die door de beide bedrijven is genomen om onze Commerciële Club Noordwest-Friesland te ontvangen en rond te leiden. Zo rond acht uur in de avond is er tevreden en voldaan afgesloten. 

Wij kijken terug op een prima bezocht, succesvol en smakelijke bijeenkomst.

Namens het bestuur van CCNWF,
Frank van Erp

 

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin