High Tea en Wine Tasting TEL WTC Expo

Wine_Tasting_TEL

De leden van 5 businessclubs in Friesland en genodigden van de Kamer van Koophandel komen op 24 maart a.s. bijeen voor een High Tea en wine tasting op het WTC plein tijdens de zakenbeurs TEL WTC Expo. Graag nodigen wij u, als lid van onze club uit voor dit treffen.

Maak kennis met de exportcarrousel, laat u verwennen met een kopje koffie of thee en een zoete versnapering. En proef verschillende soorten wijn van Wielinga wijnhandel. De High Tea en Wine Tasting wordt georganiseerd op 24 maart a.s. van 15:00 tot 16:30 uur ten tijde van TEL WTC Expo.

Programma

Om 15.00 uur heet World Trade Center Leeuwarden de aanwezigen van harte welkom en geven zij vervolgens het woord aan het team van de Kamer van Koophandel.


De Kamer van Koophandel gaat in gesprek met Bart Hakbijl – directeur operations – van Holiday Ice. Hij is samen met een aantal andere Friese ondernemers uit de werkgroep Friese Kansen Vlieland initiatiefnemer van ‘de exportcarrousel, grenzeloos groeien met export’.  Het initiatief wordt uitgevoerd met de KvK, de Provincie Fryslan, onderwijs instellingen en ervaren ondernemers.
Vervolgens vertelt Henk Wiering van Landustrie hoe hij hun deelname aan de exportcarrousel heeft ervaren met zijn 4-koppige studententeam. 


Aanmelden voor dit interessante netwerkevenement kan via: http://www.wtcl.nl/event?event_id=170&lang=nl. U kunt zich aanmelden tot en met 19 maart a.s. Per bedrijf kunnen zich twee leden aanmelden. 

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin