Groot Fries Ondernemers Treffen met Peter van Uhm

Met maar liefst acht businessclubs wordt op dit moment het Groot Fries Ondernemers Treffen 2016 (GFOT) voorbereid. Naast uitbreiding van het aantal deelnemende businessclubs is voor de komende editie ook samenwerking gezocht met het platform Financieel Zakelijke Dienstverlening Leeuwarden en het onderwijs (zowel MBO als HBO).

Met veel plezier kunnen we u alvast vertellen dat Peter van Uhm onze keynote speaker zal zijn. Wij zijn erg blij met zijn komst naar Leeuwarden. Van Uhm is een man met een veel levenservaring. Met zijn visie weet hij alle generaties te inspireren. Tijdens het GFOT kunt u deze bijzondere man ontmoeten. En na zijn lezing is er volop gelegenheid om nader kennis te maken. Met hem en met elkaar. Reserveer daarom nu alvast tijd in uw agenda op maandag 31 oktober 2016. We zien u graag in Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden.

Wie is Peter van Uhm?

Peter van Uhm vervulde diverse leidinggevende functies (o.a. in Bosnië) en eindigde zijn loopbaan als Commandant der Strijdkrachten. Ook na zijn pensionering is hij actief. in tal van maatschappelijke activiteiten. Voor hem zijn verantwoordelijkheid nemen, visie, eerlijkheid en duidelijkheid, belangrijke kwaliteiten van elke leider. Waarden als respect en vertrouwen staan daarbij centraal.

Den Haag, portret van de CDS (commandant der strijdkrachten) generaal P. van Uhm op het ministerie van defensie.

Klik voor het volledige programma hier.

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin