Groei door samenwerking

kvk-logo

Op dinsdagavond 2 december organiseert de Kamer van Koophandel een interessante themabijeenkomst bij het bedrijf BD Kiestra in Drachten, een mooi voorbeeld op het gebied van samenwerking. Naast een gastpresentatie van het bedrijf staat ook Parbleu (begeleiding van samenwerkingen tussen ondernemers en bedrijven) op het programma en gaan ze interactief aan de slag met de vragen van de deelnemers. Al met al een zeer interessante en leuke bijeenkomst die u als ondernemer niet mag missen!  

Programma Groei door samenwerking

‘17% van de groeiende ondernemingen in 2013 heeft deze omzetgroei gerealiseerd door samenwerking. 19% van deze groeiende ondernemingen had samenwerking in hun groeiplan staan.’ Dit zijn slechts 2 uitkomsten van het recente panelonderzoek van de Kamer van Koophandel onder groeiende bedrijven. Hieruit blijkt echter ook dat 61% van deze bedrijven samenwerken (en netwerken) als één van de lastigste aspecten van hun groeivermogen ervaart. Wij willen u graag ondersteunen!

Samenwerking biedt kansen

Samenwerking biedt kansen voor de groei van uw bedrijf, maar wat maakt een samenwerking waardevol en succesvol? Hoe gaat u met uw samenwerkingspartners gezamenlijk waarde creëren? Hoe gaat u gezamenlijk nieuwe producten en diensten in de markt zetten? Hoe kiest u de meest geschikte samenwerkingsvorm voor uw situatie? Hoe heeft een succesvolle ondernemer dit aangepakt?

Antwoord op uw vragen

Op deze en andere vragen over samenwerking krijgt u antwoord tijdens deze bijeenkomst. Neem ook uw specifieke vraag over samenwerking mee en wij zorgen ervoor dat u daarop een antwoord krijgt. Ook tips over samenwerking kunt u delen met andere ondernemers tijdens de interactieve sessie. Als ondernemer met groeiambitie wilt u deze avond niet missen!

Aanmelden Groei door Samenwerking

Het betreft hier een activiteit van de Kamer van Koophandel, u kunt zich op hun website aanmelden. De kosten per deelnemer bedragen € 50,00.

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin