Franekeradeel stimuleert gebruik milieubarometer

De Milieubarometer is een handig instrument om de milieuprestatie en CO2-footprint van uw bedrijf te meten. 

milieubarometer Franekeradeel

Na het invullen van uw milieugegevens vertaalt de Milieubarometer deze in heldere grafieken en een CO2-footprint. U ziet hoe u scoort op het gebied van milieu en waar uw prioriteiten liggen voor het boeken van milieuwinst. Maar de Milieubarometer biedt nog meer: inzicht in uw milieukosten, kengetallen en een overzicht van maatregelen waarmee u uw milieuprestatie kunt verbeteren. En, met een druk op de knop schakelt u om naar Engels. Heeft u meerdere vestigingen? Dan kunt u uw abonnement uitbreiden, de vestigingen onderling vergelijken en eventueel optellen tot een bedrijfstotaal. [Bron: https://www.milieubarometer.nl/productinformatie/]

Op korte termijn komt de zoekfunctie opnieuw op de site van de gemeente Franekeradeel.

  • Bedrijven kunnen zich aanmelden voor de Milieubarometer via de aanmeldpagina : https://online.milieubarometer.nl/aanmelden/franekeradeel.Abonnementen afgesloten na 1 augustus van het jaar zijn ook het jaar daarop geldig zodat het startabonnement altijd lang genoeg is om goed kennis te maken met het instrument. Na het startabonnement op de Milieubarometer betaalt de ondernemer € 60,- excl. BTW per jaar (prijspeil 2015) voor het Milieubarometerabonnement of niets als hij het abonnement opzegt.
  • Bedrijven kunnen zich aanmelden voor Kansen bij Verkassen via de aanmeldpagina : https://tool.kansenbijverkassen.nl/via/franekeradeel. Een bedrijf kan de Kansen bij Verkassen licentie 2 jaar gratis gebruiken en in overleg met Stimular deze termijn verlengen. Kansen bij Verkassen is tot 2 jaar na activeren online en gratis te gebruiken en kan daarna in overleg met Stimular worden verlengd.
  • Bedrijven die zich niet via de aanmeldpagina’s van Franekeradeel aanmelden, zijn voor Stimular niet te onderscheiden van andere aanmeldingen en krijgen van Stimular een gewone factuur.

De Milieubarometer is ontwikkeld en wordt onderhouden door Stichting Stimular. Voor vragen over dit aanbod kunt u contact opnemen met de gemeente Franekeradeel, mevrouw B. Postma: b.postma@franekeradeel.nl, tel. 0517 – 38 01 84.

Voor vragen over het invullen en het gebruik van de Milieubarometer kunt u contact opnemen met de helpdesk van Stichting Stimular (010-238 2828, maandag tot en met vrijdag 09.00 – 17.00 uur).

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin