Eindejaarsborrel ouderwets goed bezocht!

De traditionele eindejaarsborrel werd dit keer gehouden in restaurant De Stoof in Harlingen en werd ouderwets goed bezocht! 

Rond de klok van 17:00 uur stroomde De Stoof vol. Trouw als onze leden zijn, waren er veel bekende gezichten en ook mochten we een aantal nieuwe (potentiële) leden welkom heten. Hierdoor ontstond er een mooie mix en een gezellige drukte. Onder het genot van een drankje konden de leden met elkaar kennis maken, dat werd dan ook volop gedaan.

Eindejaarsborrel_ouderwers_goed_bezocht!

Eindejaarsspeech

Terwijl er toastjes en andere hapjes werden uitgedeeld maakte de voorzitter zich klaar voor de traditionele eindejaarsspeech. Uiteraard werden eerst de nieuwe leden voorgesteld. Aansluitend wist Frans Nieuwhof in korte tijd terug te blikken op het afgelopen jaar en werd de visie voor het komende jaar benoemd. De waardering werd uitgesproken voor hen die al die jaren lid zijn en die zich inzetten om de club draaiend te houden en beter te maken.

Presentatie

Vervolgens hield bestuurslid Gea Iedema een interactieve presentatie over de noviteiten binnen onze club, met name over de nieuwe website. Alle do’s and dont’s over deze nieuwe site kwamen middels interactieve vragen en opmerkingen voorbij. Na het gezamenlijk heffen van een glas werd het steeds gezelliger. Er werd volop gekletst en er werden nog vele drankjes genuttigd.  

Om 20.00 uur was het tijd om weer huiswaarts te keren en kon het jaar 2014 voor wat betreft de CCNWF worden afgesloten. 

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin