Drafcentrum Wolvega: Wat wás het leuk!

Met een goed gevulde bus vanuit Franeker en Harlingen en de overige leden met eigen vervoer werd op zaterdag 21 mei jl. door de leden van de Commerciele club Noordwest Friesland een bezoek gebracht aan het Victoria Park te Wolvega; een toonaangevend drafsportcentrum waar de top van de internationale drafsport is vertegenwoordigd. En dat hebben we gemerkt!

We werden gastvrij in de Premium Lounge ontvangen waar ons uitleg werd gegeven over de mogelijkheden om op de paarden te wedden. Per groep konden we een complete rondleiding over het stallencomplex maken en zodoende kennis maken met de diverse facetten van de drafsport. De mogelijkheid om met een volgauto mee te rijden op de drafbaan tijdens de koersen werd flink benut.

Dat er gewed werd op favoriete paarden was al snel duidelijk doordat enkele leden toch “aardige” bedragen hebben gewonnen. En na enkele koersen werd de spanning zowel in de lounge als daarbuiten steeds groter: Wedden blijft leuk!

Tijdens de races hebben we kunnen genieten van een heerlijk warm en koud buffet. De sfeer was daardoor ongedwongen en relaxed.

Na de laatste koers, ongeveer 22.00 uur, keerden de bus en de overige leden met eigen auto weer huiswaarts. De ene met een aardige winst, de ander toch enkele euro’s lichter. Maar spannend was het!

Al met al een superleuke beleving en een zeer geslaagd bezoek in Wolvega!

 

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin