De Zomerborrel, goed bezocht en heel geslaagd!

Vrijdag 1 juli was dit jaar de datum voor de traditionele zomerborrel van de Commerciële Club Noordwest Friesland. Deze editie van de zomerborrel vond plaats in het unieke en recent verbouwde Koninklijk Eise Eisinga Planetarium in Franeker.

Met aanvang ’s middags om half vijf was de aftrap gegeven voor een leerzame netwerkmiddag.
Directeur Adrie van Warmenhoven heeft het ‘levensverhaal’ van het Koninklijk Eise Eisinga Planetarium verteld: vanaf de openstelling door Eise Eisinga in het jaar 1781 tot en met de laatste recente verbouwing die in mei van dit jaar is opgeleverd en het bezoek van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima afgelopen 13 juni. Aansluitend gaf de heer Warmenhoven op zeer bevlogen wijze uitleg over het werkend schaalmodel van ons zonnestelsel in de Planetariumkamer. Hier is alles nog geheel in originele staat zoals Eise Eisinga dat destijds heeft achter gelaten.

Roelof Lousma, bekend van Omrop Fryslân, bracht in de filmzaal van het Planetarium een presentatie: “Presenteren met Impact”. Een enthousiasmerend en leerzaam verhaal over hoe u als ondernemer een inhoudelijk goed en interessant verhaal kunt vertellen als u uzelf of uw bedrijf krachtig wilt presenteren. In 5 stappen met goede tips en trucs tot een spetterende presentatie! Aanwezige ondernemers werd de kans geboden deel te nemen aan een training door Roelof Lousma, in twee dagdelen. Er waren 8 plaatsen gereserveerd, echter bleken veel meer dan 8 aanwezige ondernemers interesse te hebben in deze training. Over de training en over diegenen die de training gaan volgen en de resultaten hiervan, zult u in de tweede helft van dit jaar zeker meer gaan horen.

Als afsluiting was er een heerlijk en uitgebreid buffet en kon er, ondanks “hier en daar een bui”, worden genoten van een heerlijke barbecue in de prachtige tuin van het Koninklijk Eise Eisinga Planetarium. Ruim 75 leden hebben deelgenomen aan deze prachtige en heerlijke editie van de zomerborrel. Daarmee kijken wij weer terug op een geslaagd evenement. Uiteraard willen wij nogmaals speciaal dankzeggen aan Adrie van Warmenhoven en zijn team, aan Roelof Lousma en ook zeker aan het gehele team van de catering van Hotel Restaurant De Stadsherberg uit Franeker, die ons tijdens ons verblijf prima hebben verzorgd.

De zomerborrel is traditioneel het begin van de zomerperiode. We wensen iedereen een hele fijne zomertijd toe, voor sommige een goede vakantie en voor andere goede zaken. We zien u heel graag terug na de zomer!

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin