Damen Shiprepair: een imposant bedrijf!

Damen Shiprepair Harlingen was vrijdag 6 maart onze gastheer voor weer een prima bezocht bedrijfsbezoek. Ruim tachtig leden en introducees namen deel aan deze activiteit. Op een winderige en frisse namiddag was de kantine van Damen een warm en gezellig onderkomen voor dit eerste bedrijfsbezoek van CCNWF in 2015.

In zijn inleiding mocht voorzitter Frans Nieuwhof een speciale gast verwelkomen. Lena van Kesteren is de Honorair consult van Litouwen en door Gemeente Harlingen, als gast geïntroduceerd bij onze club. Mevrouw van Kesteren heeft in een korte presentatie de kansen en mogelijkheden toegelicht over ‘samenwerken en zakendoen’ met de stad Klaipeda.

Aansluitend is door Frank Seinen van Damen Shiprepair Harlingen een uitvoerige presentatie gegeven over Damen wereldwijd, waarna hij steeds verder inzoomde op Damen Shiprepair Harlingen en de activiteiten die hier plaats vinden. Tevens is het ontstaan en de historie van de werf uiteengezet. Een prachtig bedrijf met een lange en soms turbulente, historie. Na deze presentatie is er in vier groepen een rondleiding over de werf gemaakt. Van de unieke scheepslift tot de timmerwerkplaats hebben wij dit imposante bedrijf kunnen bekijken, aangevuld met een heldere toelichting door Frank Seinen en drie van zijn medewerkers.

Na deze informatieve maar koude tocht over de werf, was het tijd voor een ‘opwarmende’ borrel en een heerlijk buffet. De voorzitter heeft het officiële programma afgesloten met een dankwoord aan Frank Seinen en zijn medewerkers. Nadien is gezellig nagepraat , genetwerkt, geborreld en gegeten. Wij kijken weer terug op een goed bezocht en geslaagd bedrijfsbezoek en danken Frank Seinen van Damen Shiprepair Harlingen nogmaals voor zijn gastvrijheid.

Deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin