Bezoek Victoria Park Wolvega op 21 mei

Wij nodigen u uit voor zaterdag 21 mei a.s. voor een bezoek aan het Victoria Park Wolvega, het mooie multifunctionele drafsportcentrum.

In Victoria Park worden man en paard met trots genoemd. De top van de internationale drafsport is in Wolvega vele malen per jaar vertegenwoordigd en weet een steeds breder publiek te boeien. Eigenlijk niet meer dan logisch, want welke sport vertegenwoordigt meer spierkracht, meer snelheid en meer dynamiek dan de drafsport? Op vele manieren bent u dicht bij de deelnemers. Aan de baan en in de stallen, maar ook in de panoramalounge en restaurants. Victoria Park Wolvega is beleving in optima forma.

Bezoek Victoria Park Wolvega

De Commerciële Club heeft deze avond ook een koers op haar naam staan. En de winnaar van de koers krijgt door ons de prijs uitgereikt! Wedden dat u het spannend vindt?

Programma

We hebben gekozen voor een arrangement welke een prachtige avond drafsport met een heerlijk warm en koud buffet (inclusief ijscoupe) combineert. In de Victoria Park Premium Lounge wordt u ontvangen door onze hostess gedurende de avond. Daarna krijgt u een complete rondleiding over het stallen-complex en maakt u kennis met de diverse facetten van de drafsport. Vervolgens krijgt u een volledige uitleg over het wedden op paarden zodat u zelf op uw favoriete paard kunt wedden. Tijdens de races kunt u genieten van een heerlijk warm en koud buffet.

15:45 uur Vertrek bus Franeker (Hotel De Valk). Daarna rijdt de bus door naar Harlingen.

16:15 uur Vertrek bus vanaf Harlingen (parkeerplaats Westerzeedijk).

17:15 uur Ontvangst en entree Victoria Park

17:30 uur Uitleg over de races en het wedden op de races

18:00 uur Aanvang races

18.00 uur Opening warm & koud buffet en rondleiding langs het stallenterrein waar de racepaarden staan. Afhankelijk van het aantal koersen van de avond mogen er een aantal personen mee met de volgauto. De tijden zijn afhankelijk van aanvang races.

23:00 uur Retour Harlingen en Franeker.                                                                        

Inhoud “Elke koers telt” warm en koud buffet

De gerechten van het warm en koud buffet zijn seizoensgebonden en wisselen elke maand. Naast salades en brood wordt er een visschotel, vleesschotel en warme hoofdgerechten met bijgerechten opgediend. We houden rekening met personen met een vegetarische voorkeur of personen met een voedselallergie, mits van te voren is aangegeven.

Opgave activiteit

Om deel te kunnen nemen aan deze activiteit is uitsluitend opgave per mail mogelijk, maximaal 2 personen per bedrijf, met de volgende gegevens:

– naam bedrijf en namen van de deelnemende personen van dit bedrijf;
– opgave van vegetarische voorkeur of voedselallergie;
– opgave van gebruik van de bus regeling of eigen vervoer.

Indien u met eigen vervoer reist, dient u om 17:15 uur bij het Victoria Park aanwezig te zijn, daar alle leden tegelijkertijd in één groep worden ontvangen.

Wij zien uit naar een goede opkomst voor een unieke “experience” in Victoria Park.

Wedden dat u het onvergetelijk vindt?