Bewondering en verwondering tijdens bedrijfsbezoek Faber Audiovisuals

Op 26 november jl. werden maar liefst 100 leden van de CCNWF welkom geheten bij Faber Audiovisuals in Sint Annaparochie.

Na ontvangst met buffet kregen de aanwezigen (letterlijk) een blik achter de schermen. Faber is wereldwijd toonaangevend op het gebied van audiovisuele producties en door een demonstratie “Faber University” kregen de leden een unieke kans om de modernste apparatuur en nieuwste ontwikkelingen op dit gebied te zien. Zo zagen mensen zichzelf virtueel terug in een HoloPortal of konden via een speciaal televisiescherm een 3D-voorstelling zien zónder een 3D-bril.

Ook veel organisatorische zaken kwamen bij de rondleiding aan de orde. Faber besteed bijvoorbeeld erg veel aandacht aan het werven en behouden van vakbekwaam personeel. Het logistieke proces wordt steeds verder geoptimaliseerd en er is continue focus op het leveren van de hoogste kwaliteit.

De CCNWF kijkt terug op een bijzonder geslaagd bezoek aan deze wereldspeler uit onze regio. Het laat zich misschien wel het beste samenvatten met de woorden “bewondering” en “verwondering” voor wat zich bij Faber Audiovisuals afspeelt.