Beleggen en vergaderen

Slechts een paar maanden later dan gebruikelijk was het donderdag 23 september j.l. tijd voor de Algemene ledenvergadering 2021 van de CCNWF in Theater De Koornbeurs in Franeker. Normaal vindt deze plaats in maart/april, maar als bestuur zijn wij al blij dat we deze jaarvergadering, deze keer ‘in het echt’ hebben kunnen organiseren in plaats van de online editie van afgelopen jaar.

In een presentatie van ongeveer een half uur zijn de aanwezige leden gevraagd naar de goedkeuring voor het gevoerde beleid van het bestuur van de CCNWF. We zijn als bestuur blij te kunnen melden dat er geen aanmerkingen zijn op het uitgevoerde beleid. De officiële jaarvergadering werd naadloos opgevolgd door een Masterclass Beleggen.

Peter Veltman, Rabobank, heeft in bijna anderhalf uur een prachtige inkijk gegeven in de beleggingswereld. Door de vele vragen uit de zaal en de levendige gesprekken was het een heerlijke dynamische presentatie, die de aanwezige leden vast op een aantal nieuwe ideeën of inzichten hebben gebracht.

Deze vriendelijke dynamiek is na de presentatie meeverhuisd naar de foyer, waar de aanwezige leden konden napraten over hetgeen een ieder heeft opgestoken eerder die avond, tijdens de afsluitende borrel.

Het bestuur wil graag een ieder voor de aanwezigheid bedanken en graag tot de volgende keer!