Bedrijfsgegevens Bekijken

Bedrijfsnaam Uiting Groep
Branche Reclamebureaus
Adres Het Want 3
Postcode / Plaats 8802 PV FRANEKER
Telefoonnumer 0517-383380
E-mail meile@uiting.nl
Website http://www.uiting.nl

Omschrijving

Over de Uiting Groep

De Uiting Groep is het adres om u op een professionele wijze aan de buitenwereld te presenteren.In de vorm van belettering, auto- gevel- of buitenreclame door Uiting Reclame. Of als promotioneel artikel, relatiegeschenk of kerstpakket bij Uiting Geschenken.

 

Uiting Reclame

Uiting Reclame is een toonaangevend full service reclamebedrijf in Noord Nederland. Door onze ruime ervaring en uitgebreide expertise is zijn wij in staat om voor u iedere vorm van reclame te verzorgen. 

 

Wanneer u een eigen bedrijf hebt of u organiseert binnenkort een event dan is er promotie nodig. Reclamebedrijf Uiting kan u hierbij helpen!

Dit kan in de vorm van voertuigbelettering , autoreclame , gevelreclame lichtreclame of buitenreclame. In alle gevallen verzorgen wij voor u de juiste "Uiting!".

Uiting Geschenken

Uiting geschenken is als leverancier van relatiegeschenken, premiums, incentives en kerstgeschenken actief in heel Nederland. Met een artikelen assortiment van ruim 30.000 basisartikelen en de mogelijkheid tot het onder eigen merk leveren van maatwerk opdrachten vanuit het verre Oosten kan Uiting geschenken aan iedere wens een invulling geven. Vanuit ons hoofdkantoor in Franeker worden klanten voorzien van een deskundig en professioneel advies op maat.

Producten en diensten
  • Relatiegeschenken
  • Promotieartikelen
  • Premiums
  • Incentives
  • Kerstgeschenken


Contactpersonen

Naam Functie Telefoonnummer E-mail
Meile Post Marketing & Sales Director 0517-383380 meile@uiting.nl