Bedrijfsgegevens Bekijken

Bedrijfsnaam ABF - Assurantiebedrijf Froonacker
Branche Assurantietussenpersonen
Adres Postbus 523
Postcode / Plaats 8800 AM FRANEKER
Telefoonnumer 0517-399999
E-mail a.bergsma@froonacker.nl
Website http://www.froonacker.nl

Omschrijving

Omschrijving

Assurantiebedrijf Froonacker bv is ruim 50 jaar een begrip op het gebied van risico management en verzekeringsoplossingen voor de zakelijke markt in Friesland en omstreken. Op basis van de specifieke deskundigheid in diverse sectoren en haar betrouwbare en degelijke aanpak maakt het team van 18 medewerkers dagelijks werk van haar klanten.

 

De nadruk ligt op duurzaam totaaladvies voor de ondernemer en de vele facetten van het ondernemen. De belangen zijn aanzienlijk: onder meer bedrijfsgebouwen, voorraden en inventaris, machines,  technische verzekeringen zoals de “Construction-All-Risk” en diverse transportverzekeringen, aansprakelijkheid en rechtsbijstand, wagenparken, ziekteverzuim/WIA/WGA, collectieve (aanvullende) pensioenregelingen voor de medewerkers. Verder is er natuurlijk alle aandacht voor de persoonlijke situatie van de ondernemer zelf: fiscaaljuridische en risico aspecten in het kader van bedrijfsovername, de diverse mogelijkheden op het gebied van de pensioenregeling en het arbeidsongeschiktheid- en overlijdensrisico.

 

In samenwerking met de gerenommeerde risicodragers wordt gezorgd voor verantwoorde en uitgekiende oplossingen op maat, mede mogelijk door de volmachten die diverse verzekeraars hebben toevertrouwd aan Assurantiebedrijf Froonacker op het gebied van schade- en inkomensverzekeringen, waardoor men bovendien in kwaliteit en snelheid van dienstverlening zeer onderscheidend is gebleken. Hierbij stellen de adviseurs uw belangen en een duurzame relatie centraal zodat u optimaal wordt ondersteund om nog meer succesvol te zijn!

 

Producten en diensten

  • Risicobeheer
  • Verzekeringen Zakelijk & Particulier
  • Pensioenen Collectief & Individueel
  • Hypotheekadvies


Contactpersonen

Naam Functie Telefoonnummer E-mail
De heer A. Bergsma Directeur 0517-399999 a.bergsma@froonacker.nl