Bedrijfsgegevens Bekijken

Bedrijfsnaam autotaalglas leeuwarden
Branche Autobedrijven
Adres De Centrale  25
Postcode / Plaats 8924 CZ Leeuwarden
Telefoonnumer 0582131166
E-mail lee@autotaalglas.nl
Website http://Www.Autotaalglas.nl/leeuwarden

Omschrijving

Elke bezitter van een auto heeft er ooit mee te maken: ruitschade. Een sterretje in de ruit bijvoorbeeld, een barst, of een ingeslagen ruit na een inbraak. Er zijn vele verschillende redenen waarom de klant Autotaalglas bezoekt. Iedereen wil snel en veilig weer op weg. Autotaalglas is dé specialist als het gaat om ruitreparaties en ruitvervangingen.

Klanten verder helpen met ruitschade. Snel, vakkundig en vriendelijk. Dat is ons doel. Wat ooit begon als een eenmanszaak, is nu een landelijke franchiseorganisatie met 54 vestigingen. Sinds de oprichting in 1986 focussen we ons op kwaliteit en service. Door deze focus zijn we uitgegroeid tot één van de best presterende bedrijven op dit terrein in Nederland. En daar zijn we trots op.

Autotaalglas Nederland is onderdeel van Belron®, wereldwijd marktleider in het repareren en vervangen van voertuigbeglazing.

Lokaal betrokken

Onze vestigingen worden geleid door betrokken zelfstandige franchisenemers, die van een uitdaging houden en net een stapje extra doen. Dit alles om het ongemak van ruitschade zo snel mogelijk te verhelpen.

Alles voor tevredenheid

Tevreden klanten. Daar gaan we voor. Voor de volle honderd procent. Het stimuleert ons om nog beter ons best te doen. Wil je weten hoe klanten ons waarderen? Op autotaalglas.tevreden.nl hebben ruim 237.000 automobilisten een uitgebreide klantbeoordeling ingevuld. De gemiddelde waardering: een 9!

Partner in business

Onze aanpakkers- en no-nonsens mentaliteit spreekt ook leasemaatschappijen en verzekeraars aan. Wij helpen hen – als partner in ruitschade – de schadelast te beperken.

Vooruit kijken

Beter worden in alles wat we doen. Daar gaan we voor. Of het nu gaat om onze diensten, onze benadering of onze manier van samenwerken, we houden altijd oog voor dingen die beter kunnen. Vooruitdenkend. Om onze klanten – zowel zakelijk als particulier – nog beter op weg te helpen.Contactpersonen

Naam Functie Telefoonnummer E-mail
Brian Dijkstra DGA 0582131166 Lee@autotaalglas.nl