Bedrijfsgegevens Bekijken

Bedrijfsnaam Friemann Management en Advies
Branche Economische en organisatieadviesbureaus
Adres Galemawei 9
Postcode / Plaats 8842 LE Wjelsrijp
Telefoonnumer 06-15056076
E-mail jan@friemannadvies.nl
Website http://

Omschrijving

Introductie  

Als ervaren financieel manager help ik mkb(+)-bedrijf of organisatie op verschillende manieren de financiële performance te verbeteren.

Dit doe ik onafhankelijk, objectief en positief kritisch. Ik schakel snel en gemakkelijk met alle lagen in een organisatie en steek veel energie in het zorgen voor draagvlak. Bovendien neem ik initiatief, krijg ik mensen mee in mijn voorstellen en ideeën en houd ik het hoofd koel in stressvolle situaties. Ook ben ik goed in staat contacten te leggen én te onderhouden.

Kernactiviteiten

1) Financieel Management – parttime of interim

Heb je niet de mogelijkheid voor een fulltime inzet van een financieel directeur(CFO) of zoek je een tijdelijke (Business) Controller of Finance manager ter vervanging, versterking of overbrugging? Ik help je graag uit de brand op parttime of interim basis.

2) Financiële performance - advies & ondersteuning – interim of projectbasis

Advies en ondersteuning financiële processen en vraagstukken:

•  Business Control;  strategie, optimale P/M combinaties, forecasting

•  Financiële ruimte; werkkapitaalreductie, cashmanagement, financiering

•  Planning & Control cyclus; budgettering, managementinformatie, jaarrekening

•  Efficiënte en effectieve inrichting (financiële) bedrijfsprocessen

•  Klankbord & coachen Finance medewerkers

3) Business Partner AddContract - (indirecte) kostenoptimalsatie & inkoopcontractmanegement 

AddContract is een netwerk van professionele Business Partners, gespecialiseerd in het inzichtelijk maken, het benchmarken en het realiseren van (indirecte) kostenoptimalisatie en besparingen bij mkb(+) bedrijven, corporaties en zorg- en onderwijsinstellingen.

AddContract bestaat uit een dienstenpakket en ondersteunende software waarmee organisaties eenvoudig en effectief kunnen worden ontzorgd.

De combinatie van ervaring en kennis van de specifieke inkoopdossiers en het lokale ondernemerschap van de Business Partners zorgt ervoor dat organisaties met het AddContract business concept flinke besparingen kunnen realiseren op de inkoop van bedrijfsondersteunende diensten, gemiddeld tussen de 25 en 30%, maar zelfs met uitschieters naar 50%.

Het business concept van AddContract is volledig gebaseerd op No Cure, No Pay en zal, in relatie tot de omvang van de mogelijk te realiseren besparingen, een minimale inspanning aan tijd en kosten van u en uw organisatie vragen.Contactpersonen

Naam Functie Telefoonnummer E-mail
Jan Friemann Eigenaar 0615056076 jan@friemannadvies.nl