Bedrijfsgegevens Bekijken

Bedrijfsnaam Claassen, Moolenbeek & Partners
Branche Economische en organisatieadviesbureaus
Adres Dyksfeart  1
Postcode / Plaats 8801 ZE Franeker
Telefoonnumer +31615324477
E-mail ed.vandenberg@cmenp.nl
Website http://www.cmenp.nl

Omschrijving

Ed van den Berg is Partner bij Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P). Samen met collega’s Tim Klinker en Anjo Boxem staat Ed klaar voor de Noordelijke MKB ondernemer.

CM&P is een landelijk opererend bedrijfskundig en financieel adviesbureau. Met 30 vestigingen en 70 partners zijn we altijd dicht bij de ondernemer. De organisatie is sinds 1983 adviseur van het Nederlandse midden- en klein bedrijf. Ze heeft ervaren partners met kennis van iedere sector. CM&P helpt de ondernemers bij succesvol ondernemen. De methodiek van CM&P omvat advisering en ondersteuning bij:

- Voor bestaande ondernemingen; Actualiseren ondernemersplan/strategie (wordt        de juiste koers gevolgd?)

- Financiering (de weg naar de juiste geldbron, geheel onafhankelijk)

- Bedrijfsoverdracht (het begin/einde van ondernemerschap)

Voor startende ondernemers; Het opzetten van een ondernemersplan/strategie

De bedrijfsconsultants zijn zelfstandig opererende ondernemers met een centraal secretariaat gevestigd te Eindhoven. Zij hebben naast een goede CM&P – opleiding veel praktische ervaring opgedaan in hun carrière. Zij hebben belangrijke management posities bekleed of zelf een bedrijf gehad. Het grootste plezier in hun werk is om die opgedane ervaringen te delen met klanten, altijd op zoek naar de beste oplossing. Dat kan door de gezamenlijke kracht van de CM&P partners, die elkaar blijven uitdagen om voor haar klanten het beste resultaat te behalen. Dus het adres voor de MKB ondernemer om te kunnen sparren op de gebieden Strategie, Financiering of Bedrijfsoverdracht.Contactpersonen

Naam Functie Telefoonnummer E-mail
Ed van den Berg eigenaar 06-15324477 ed.vandenberg@cmenp.nl