Bedrijfsgegevens Bekijken

Bedrijfsnaam Heida Verzekeringen
Branche Financile dienstverlening
Adres Siaerdamasingel 51
Postcode / Plaats 9035GG Dronryp
Telefoonnumer 06 - 1258 5510
E-mail kees@heidaverzekeringen.nl
Website https://www.heidaverzekeringen.nl/

Omschrijving

Heida Verzekeringen Uw regisseur in verzekeringen

want niets is belangrijker dan uw veiligheid en gemoedsrust!

Ik ben uw adres voor verzekeringen. Verzekeringen is mensenwerk en bij Heida Verzekeringen neem ik dan ook graag de tijd voor u. Of u nu een bedrijf, agrarische onderneming of een particuliere klant bent. Ik maak werk van een goed advies. Voor u!

Kees Heida persoonlijk en vertrouwd sinds 1992

Al sinds 1992 adviseer ik bedrijven en particulieren in de regio Noord-West Frysln op het gebied van schade- en inkomensverzekeringen en begeleiding in schadeafwikkeling. Eerst in loondienst bij maatschappijen en assurantiekantoren en sinds enkele jaren ben ik eigenaar van Heida Verzekeringen. Als kantoor vind ik wederzijds vertrouwen en persoonlijk contact belangrijk. Combineren oprechte aandacht en discretie met brede kennis en openheid. Voor nu en in de toekomst!

Professioneel en up-to-date

Ons werk vereist een vakkundige opleiding, relevante ervaring en kennis van de markt. Ik voldoe en blijf voldoen aan deze eisen. Ik houd mijn kennis continu up-to-date en zit regelmatig achter de studieboeken en lees mijn vakliteratuur. Dat is leuk, noodzakelijk en logisch! Zo bent u, ondanks de snelle veranderingen in wet- en regelgeving, verzekerd van een kundig advies.

Risicobeheer

Zonder een grondige inventarisatie van de risicos welke een (agrarisch) bedrijf of particulier loopt is het moeilijk om een passend advies te geven. Samen bespreken we wat u bezighoudt, de risicos maar juist ook de toekomst van u en uw bedrijf. De risicos brengen we in kaart om ze vervolgens te vermijden, te verminderen of waar nodig te verzekeren.

Zodat u kunt doen waar u goed in bent: Leven en Ondernemen!

Ta jo tsjinst!

 

Producten en diensten

Risicobeheer

Inkomensverzekeringen individueel en collectief

Schadeverzekeringen Zakelijk en ParticulierContactpersonen

Naam Functie Telefoonnummer E-mail
Kees Heida Eigenaar - Adviseur 06-12 58 55 10 kees@heidaverzekeringen.nl