Bedrijfsgegevens Bekijken

Bedrijfsnaam Pastiel en Empatec NV
Branche Zakelijke en persoonlijke dienstverlening
Adres Tingietersstraat 1
Postcode / Plaats 8601 WJ SNEEK
Telefoonnumer 0515-484999
E-mail info@empatec.nl
Website http://www.empatec.nl

Omschrijving

Pastiel

Pastiel gelooft in werk. Wij helpen mensen waarbij het niet geheel zelfstandig lukt om werk te vinden. Door de juiste begeleiding kunnen wij hen weer een toekomst met perspectief bieden.

Wat doet Pastiel?

* Wij leveren een oplossing voor personele vraagstukken
* Wij helpen met het invullen van een vacature door iemand die het uit zichzelf niet helemaal redt
* Wij zijn deskundige op het gebied van de wet en regelgeving en subsidies die van toepassing zijn
* Wij zorgen voor sociaal ondernemen

Empatec

Empatec is een social firm. Empatec gelooft in werk en in de mogelijkheden van mensen. Wij kijken naar wat mensen kunnen en niet naar hun beperkingen. Met 1300 werknemers en negen vakbedrijven, zijn wij n van de grootste werkgevers in het westen van Friesland.

Als onderneming met een maatschappelijke en sociale doelstelling biedt Empatec werk, training, coaching en werkervaringsplaatsen aan mensen die om wat voor reden ook (nog) niet in een reguliere baan kunnen functioneren.

Gemeenten, instellingen en commercile bedrijven in Friesland schakelen Empatec in voor uiteenlopende activiteiten. Varirend van het structureel of tijdelijk oplossen van het personeelstekort tot het uitbesteden van werkzaamheden en het opzetten en begeleiden van rentegratietrajecten en leerwerkplaatsen.

Empatec beschikt over negen goed geoutilleerde werkbedrijven die gespecialiseerd zijn in onder meer hout- en metaalbewerking, facilitaire dienstverlening, verpakken, cultuur- en civieltechniek. Daarnaast worden aanpassingen in woningen verricht in het kader van de WMO.

Empatec is VCA* en ISO gecertificeerd. Onze klantenkring varieert van overheden en instellingen tot bedrijven en particulieren.Contactpersonen

Naam Functie Telefoonnummer E-mail
Dhr. H. de Wit Algemeen Directeur h.de.wit@Empatec.nl
Dhr. L. Dalstra Accountmanager 06 - 216 893 12 l.dalstra@pastiel.nl