Bedrijfsgegevens Bekijken

Bedrijfsnaam AMSTOR
Branche Zakelijke en persoonlijke dienstverlening
Adres Dongjumerweg 19 
Postcode / Plaats 8811 HA Ried
Telefoonnumer 0517-852492
E-mail info@amstor.nl
Website http://www.amstor.nl

Omschrijving

AMSTOR is opgericht in maart 2005 door Rense Rotsma. En sinds 2012 is ook Mario Pietersma ingetreden als mede-eigenaar van AMSTOR.

AMSTOR heeft 2 verschillende bedrijfsactiviteiten. AMSTOR Entertainment en ROTSMA

AMSTOR ENTERTAINMENT

Door de jaren heen heeft AMSTOR Entertainment een groot aantal acteurs aan zich weten te binden en zij vormen samen met Mario en Rense de vaste kern van dit onderdeel van het bedrijf.

AMSTOR Entertainment levert haar diensten aan zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij vermaken groepen en personen op verschillende locaties. Dit kan een horeca locatie zijn maar ook buurthuizen, dorpshuizen, sportkantines of andere locaties zoals een bedrijfskantine en vakantiepark behoren tot de mogelijkheden. Wij doen dit onder andere door thema feesten te verzorgen die door ons zelf zijn bedacht en worden uitgevoerd. Maar ook leveren we acteurs voor bedrijfsopeningen, beurspresentaties en jubilea.

Doordat AMSTOR Entertainment bestaat uit een enthousiast en creatief team, dat alle opdrachten op een professionele en deskundige manier uitvoert, kunnen wij ons onderscheiden in de markt. Wij bieden naast eigen vaste thema’s ook maatwerk en luisteren naar de wensen en behoeften van de klant.

ROTSMA – “Wanneer spreken goud moet zijn “

Spreken op die momenten wanneer spreken goud moet zijn. Soms zijn dit hele moeilijke, emotionele en belangrijke momenten maar ook kunnen dit feestelijke en ludieke momenten zijn.

Van een uitvaartspreker op een begrafenis/crematie of van een levensverhaal verteller tijdens een herdenking tot het spreken op een bruiloft (of zelfs de bruiloft voltrekken als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand - BABS). 

Maar ook de gasten toespreken tijdens een symposium of de dag leiden als bv. dagvoorzitter, het verzorgen van een interview of ludieke opening, het presenteren van een talkshow en het spreken tijdens het jubileum van een bruidspaar of bedrijf kan door ons worden verzorgd.

En in alle bovenstaande situaties is het fijn als de boodschap op de juiste manier en op de juiste toon wordt overgebracht. En daar staat ons bedrijf voor!Contactpersonen

Naam Functie Telefoonnummer E-mail
Rense Rotsma (AMSTOR) Eigenaar 06-22516090 rj.rotsma@amstor.nl
Mario Pietersma (AMSTOR) Eigenaar 06-53942245 m.pietersma@amstor.nl
Rense Rotsma (ROTSMA) Eigenaar 06-13218242 info@rotsma.nl