Bedrijfsgegevens Bekijken

Bedrijfsnaam Gezondheidscentrum Het Want
Branche Zorg
Adres Het Want 10-12
Postcode / Plaats 8802 PV Franeker
Telefoonnumer 0517-390900
E-mail swielinga@hetwant.nl
Website http://www.gezondheidscentrumhetwant.nl

Omschrijving

Het gezondheidscentrum is een samenwerkingsverband van diverse (para) medische diensten. Gezondheidscentrum Het Want bestaat uit 4 locaties in Franeker:

- Locatie Het Want (hoofdlocatie)
- Locatie ECR Kening State

Onze visie is dat door samenwerking tussen de verschillende hulpverleners betere zorg wordt verleend.

Door korte onderlinge lijnen is het mogelijk om snel en gericht gebruik te maken van een ieders specifieke deskundigheid.

Gezondheidscentrum Het Want biedt u als ondernemer ook ondersteuning in gezondheidsvraagstukken van uw medewerkers, hetzij preventief als wel curatief. Wij zorgen ervoor dat uw medewerker weer snel en goed hersteld, goed voor uw medewerker en voor uw bedrijf. Duurzame inzetbaarheid van uw personeel daar willen wij u graag bij helpen. Neem gerust contact op, geef aan wat u wilt en wij zorgen voor maatwerk.

Daarnaast hebben wij een netwerk waarin gespecialiseerde bedrijven zitten die u bij andere management vraagstukken kunnen helpen. Bijvoorbeeld hoe wilt u zich als bedrijf profileren t.o.v. uw concurrent in de markt? Een krachtige organisatie vraagt zich af wat ze de klant aan toegevoegde waarde kan bieden en is nauwelijks bezig met de concurrent. Wilt u die krachtige organisatie zijn die echt het verschil wil maken voor klanten, stakeholders en medewerkers? Maak kennis met ons netwerk.Contactpersonen

Naam Functie Telefoonnummer E-mail
Siebren Wielinga Praktijkmanager 0652722551 swielinga@hetwant.nl