Bedrijfsgegevens Bekijken

Bedrijfsnaam 2office | Professional Business Support
Branche Zakelijke en persoonlijke dienstverlening
Adres Frisia  14
Postcode / Plaats 8801 PP Franeker
Telefoonnumer 0651993192
E-mail info@2office.nl
Website http://www.2office.nl

Omschrijving

2Office organiseert, ondersteunt en ontzorgt directie/bestuur bij het ontwikkelen, uitvoeren en borgen van o.a. administratieve en financiele processen, PR of beleidszaken, kan meedenken in duurzame oplossingen & initieert en implementeert zaken voor de organisatie.

De dienstverlening van 2office laat zich het beste karakteriseren door daadkracht en een no-nonsense mentaliteit. Actief aan de slag gaan om uw bedrijf te helpen op het brede terrein van office management. 2office biedt optimale ondersteuning bij secretariele, financiele en administratieve taken.

Voor lange of korte tijd, op locatie of vanuit eigen kantoor als virtuele assistent. Bij zwangerschapsverlof, vervanging bij ziekte, of in geval van uitbreiding: 2Office biedt maatwerk!

All-round expertise, integriteit, persoonlijke betrokkenheid, goede communicatie en teamwork zijn belangrijke pijlers waarmee 2Office op (maatschappelijk) verantwoorde wijze naar meer efficiency streeft voor bedrijven in het MKB of voor ZZP.Contactpersonen

Naam Functie Telefoonnummer E-mail
Yvonne Goudberg eigenaar 0651993192 info@2office.nl