Bedrijfsgegevens Bekijken

Bedrijfsnaam Eijgen Finance
Branche Financile dienstverlening
Adres Harlingersingel 23
Postcode / Plaats 8913 CJ Leeuwarden
Telefoonnumer 088-5150222
E-mail franke@eijgenfinance.nl
Website http://www.eijgenfinance.nl

Omschrijving

Eijgen Finance B.V. adviseert en begeleidt ondernemers en vastgoedbeleggers bij hun financieringsaanvragen. En dat is prettig, zeker in deze tijd. Voor MKB-ers is het namelijk steeds moeilijker om hun financiering rond te krijgen.

Niet alleen banken
In een markt die continu verandert, is het een pittige klus om de financiering rond te krijgen. Gelukkig hebben ondernemers naast de reguliere Nederlandse grootbanken ook andere mogelijkheden voor hun investeringen. Eijgen helpt bij het vinden van alternatieve financieringsbronnen. Denk aan subsidies, particuliere investeerders, crowdfunding of investeringsfondsen. Bovendien heeft Eijgen Finance een groot netwerk van buitenlandse banken die met name actief zijn of worden in de Nederlandse vastgoedmarkt.

Breed netwerk
Eijgen heeft een breed netwerk in de financile wereld. We werken samen met boekhouders, accountants en andere financile dienstverleners, waarmee we diverse ondernemers in hun financieringstraject bijstaan. Als onafhankelijk intermediair van crowdfundingplatforms, brengt Eijgen particuliere investeerders en de financieringsbehoeften van ondernemers bij elkaar.Contactpersonen

Naam Functie Telefoonnummer E-mail
Franke Twerda Directeur 0620917478 franke@eijgenfinance.nl