Bedrijfsgegevens Bekijken

Bedrijfsnaam Smids en Schakel Accountants en Adviseurs
Branche Accountants, belastingadviseurs en administratiedeskundigen
Adres Balthasar Bekkerwei 74
Postcode / Plaats 8914 BE Leeuwarden
Telefoonnumer 0582130305
E-mail j.vrouwenvelder@smidsenschakel.nl
Website http://www.smidsenschakel.nl

Omschrijving

Smids en Schakel, accountants en adviseurs: een fullservice accountantskantoor met alles wat de ondernemer van vandaag nodig heeft. Een organisatie met ruime ervaring in de ondersteuning van en advisering aan het midden- en kleinbedrijf in Noord-Nederland. Maar vooral: een accountantskantoor dat samen met u werkt aan de groei van uw onderneming en het bedrijfsresultaat.


De kracht van onze dienstverlening zit in het stellen van de juiste vragen, het luisteren naar onze klanten, het signaleren van problemen en het aandragen van de juiste oplossingen. Het motto \\\\\\\\\\\\\\\\'afspraak is afspraak\\\\\\\\\\\\\\\\' staat bij ons hoog in het vaandel. Een motto dat ondernemers waarderen.

Door een persoonlijke benadering en grote betrokkenheid bij onze klanten en hun bedrijf, kunnen wij de belangen van onze klanten optimaal behartigen. Wederzijds vertrouwen en respect, daar zorgen we voor. Of het nu gaat om accountantswerkzaamheden, fiscaal-juridisch advies of bedrijfsadvisering: onze klanten kunnen altijd rekenen op slagvaardige betrouwbaarheid. Door met grote regelmaat contact met de klant te hebben, zorgen we ervoor dat we van elkaars ontwikkelingen op de hoogte zijn. En dat werkt efficint en doeltreffend.

Van detailhandel tot groothandel, van dienstverlening tot industrile productie: onze opdrachtgevers zijn actief in uiteenlopende branches van het midden- en kleinbedrijf. Ook stichtingen en verenigingen maken gebruik van onze diensten. Het overgrote deel van ons klantenbestand doet al sinds jaar en dag een beroep op ons. En daar zijn we trots op!

 

 Contactpersonen

Naam Functie Telefoonnummer E-mail
Watze Tigchelaar Directeur 0651080860 w.tigchelaar@smidsenschakel.nl
Jelmer Vrouwenvelder Clientadviseur 0611782322 j.vrouwenvelder@smidsenschakel.nl