Bedrijfsgegevens Bekijken

Bedrijfsnaam BKF B.V. Kraanbedrijf
Branche aannemersbedrijven burgerlijke en utiliteitsbouw
Adres Oostelijke Industrieweg 8
Postcode / Plaats 8801 JW FRANEKER
Telefoonnumer 088 - 253 0 253
E-mail jjburggraaff@bkf.nl
Website http://www.bkf.nl

Omschrijving

B.V. Kraanbedrijf BKF verzorgt hijswerkzaamheden en speciale transporten met moderne machines en vakkundige medewerkers. Wij opereren vanuit 4 vestigingen met ca. 35 mobiele kranen van 35 tot 400 ton in Noord- en Midden Nederland. Vestigingen te: Franeker, Drachten, Groningen en Kampen.

BKF is een VCA en ISO gecertificeerd kraanbedrijf. Daarnaast zijn wij sinds 2004 VVT-erkend. Dit houdt in dat regelmatig in de praktijk gecontroleerd wordt of BKF op gebied van o.a. veiligheid en vakmanschap voldoet aan de door onze branchevereniging VVT (Vereniging Verticaal Transport) gestelde eisen.

BKF maakt onderdeel uit van KVN = Kraanverhuur Nederland. www.kraanverhuurnederland.nl

Kraanverhuur Nederland is een initiatief van zeven regionale toonaangevende bedrijven in het verticaal transport. Het beoogt een landelijke dienstverlening aan landelijk en in verschillende regio’s opererende klanten te bieden. Kraanverhuur Nederland heeft een totale capaciteit van meer dan 250 mobiele hijskranen en een personeelsbestand van circa 300 medewerkers. Met 15 vestigingen door heel Nederland zijn wij in staat om u binnen een straal van 45 kilometer altijd de juiste kraan te leveren voor elk type opdracht. U neemt contact op met één vast aanspreekpunt bij u in de regio. Daarna maakt u voor de uitvoering een afspraak met een lokale planner; waar ook in Nederland. Zo werkt u sneller, efficiënter en kostenbewuster. Dat is de kracht van Kraanverhuur Nederland, uw landelijke partner voor verticaal transport.

 

 Contactpersonen

Naam Functie Telefoonnummer E-mail
Dhr. H. Plat Marketing & Sales 06.53.736.646 hans@bkf.nl