Bedrijfsgegevens Bekijken

Bedrijfsnaam Weerd Installatietechniek; Van der
Branche Elektrotechnische installatiebedrijven
Adres James Wattstraat 2
Postcode / Plaats 8801 PK FRANEKER
Telefoonnumer 0517-393231
E-mail info@vanderweerd.net
Website http://www.vanderweerd.net

Omschrijving

Innovatieve en duurzame oplossingen voor morgen


Vakmanschap waar u op kunt bouwen

Bij Van der Weerd Installatietechniek draait alles om allround vakmanschap. Logisch in een branche, waarin een schoon milieu steeds belangrijker wordt, de marktvraag zich snel ontwikkelt en techniek steeds meer mogelijkheden biedt. Voortdurend innovatief blijven en kwaliteit bieden is ons credo. Of het nu gaat om industrile bouw, utiliteitsbouw of woningbouw Wij zijn volop bezig met innovatie, vooral op het gebied van duurzaam installeren, IT en communicatie, domotica, beveiliging, comfort, bustechnologie en industrile informatisering. Bovendien is er veel aandacht voor design en functionaliteit. Deze activiteiten zorgen voor een enorme markt- en productontwikkeling en daarmee voor uitbreiding van ons totale installatiepakket.
Wij kunnen u prima adviseren hoe u het beste kunt voldoen aan de steeds hogere milieu- en energie eisen. Maar ook hoe u kunt profiteren van nieuwe technieken of nieuwe toepassingen. Dat is ons werk, daar zijn we goed in en daar mag u ons op aanspreken.
Voor u is het prettig om te weten dat onze kwaliteit altijd is gewaarborgd. Zo zijn wij niet alleen een BORG Technisch beveiligingsbedrijf, maar ook erkend als Brandmeld Installatiebedrijf. Daarnaast beschikken wij over het BRL6000 procescertificaat. Van der Weerd Installatietechniek dankt haar kracht en aanpassingsvermogen aan haar gekwalificeerde medewerkers. Zij staan naast u tijdens alle fasen van uw project en vormen zo de beste garantie voor blijvende tevredenheid.

Als totaalinstallateur zijn wij actief op diverse expertisegebieden.

Klimaattechniek
Elektrotechniek
Sanitair/Gas- en Waterleiding
Communicatie en Beveiliging
Technisch Beheer en Service


Klimaattechniek
Een goed klimaat in uw woning of bedrijfspand is van groot belang. De juiste temperatuur en luchtsamenstelling is een belangrijke voorwaarde voor geriefelijk wonen en een efficinte bedrijfsvoering. Hierbij staan duurzame oplossingen steeds meer in de belangstelling. Berichten over klimaatverandering, stijgende energieprijzen en nieuwe overheidssubsidies maken het voor consumenten en bedrijven interessant om in duurzame oplossingen te investeren. Voldoende reden om ervoor te zorgen, dat de installaties nu en voor de toekomst goed voor elkaar zijn. De jarenlange expertise die u bij van der Weerd Installatietechniek aantreft, zal u altijd een behaaglijk gevoel bezorgen.

Centrale verwarming
Luchtbehandeling
Airconditioning
Koelinstallaties
Zonneboilers
Warmteterugwinning(WTW)
Warmtepompen

CV Ketel onderhoud
Het kan natuurlijk voorkomen ?dat u een probleem heeft met uw CV ketel of verwarming. Dit is erg vervelend, want u wilt niet in de kou zitten. Een aantal problemen kunt u soms eenvoudig zelf oplossen. In andere gevallen biedt Van der Weerd u graag de helpende hand.
Goed onderhoud van uw verwarming en CV ketel is van groot belang voor het verbruik en de levensduur van uw CV ketel. ?Met een van der Weerd CV Onderhoudscontract komt elke 18 maanden n van onze monteurs uw CV ketel of verwarming controleren en schoonmaken. Mocht er toch een storing optreden dan wordt deze snel opgelost, ook in het weekend  en s avonds. Onze servicedienst staat voor u klaar, 24 uur per dag 7 dagen in ?de week.Elektrotechniek
Vertrouwen, dat is waar het om gaat bij de keuze van uw E-installateur. Vertrouwen in kennis en ervaring, maar ook vertrouwen in de organisatie en prijsstelling. ?Bij Van der Weerd Installatietechniek is dit uitstekend voor elkaar. Met ruim ?zeventig jaar ervaring, alle benodigde kwaliteits - en veiligheidsgaranties n een zeer persoonlijke klantbenadering, is uw elektrische installatie bij ons in meer ?dan uitstekende handen. Naast het aanleggen van nieuwe installaties voert?Van der Weerd Installatietechniek ook al uw controles uit conform?NEN 1010 en NEN 3140. Deze laatste norm stelt ons ook in staat om materieel-?keuringen uit te voeren. Maar Van der Weerd Installatietechniek kan?op het gebied van elektro-techniek nog veel meer voor u betekenen:

Licht- en krachtstroominstallaties
Zwakstroominstallaties
Noodstroomgeneratoren
Besturingssytemen
Datacommunicatiesystemen
Brandmeld- en ontruimingsinstallaties
Inbraaksignalering
 


Sanitair/Gas- en Waterleiding
Goed sanitair wordt probleemloos aangelegd, is gemakkelijk schoon te houden en ?biedt u optimaal comfort. Dat is wat Van der Weerd Installatietechniek voor ogen staat bij de aanleg van uw sanitair. Een compleet overzicht van wat er op dit gebied mogelijk en voorhanden is, is evenzo belangrijk. De mogelijkheden zijn de laatste jaren namelijk enorm uitgebreid. Sanitair kan efficint en eenvoudig, maar ook geraffineerd en zeer luxueus zijn. Wij zijn van alle markten thuis. Dus u zegt het maar. 

Goed installatiewerk van gas- en waterleiding vormt de basis voor elke woning of elk gebouw. Is deze fundering eenmaal goed, dan volgt de rest min of meer vanzelf. ?Logisch dus, dat u daar de juiste aandacht aan wilt besteden en zekerheid wilt hebben over de kwaliteit. Daarom kiest u voor een ervaren installateur. En met een uitstekende reputatie als het gaat om installatiewerkzaamheden voor woningen, bedrijven, zorginstellingen, winkels, kantoren en scholen en dat al vele jaren lang. Van der Weerd Installatietechniek levert u alles wat u zoekt. Op diverse terreinen, zoals:

Complete badkamer-inrichtingen
Ergonomisch sanitair
Legionella preventie
Koud- en warmwaterinstallaties
Binnen- en buitenriolering
Gasinstallaties
Brandbeveiligingssystemen
Grijs water installatiesCommunicatie en Beveiliging
Onze huidige dynamische wereld vraagt om efficinte telecom- en datacommunicatie-?oplossingen. Zo communiceren we tegenwoordig met zeer hoge betrouwbaarheid en grote snelheid via de kabel, satelliet en draadloze netwerken. Voor van der Weerd Installatietechniek is dit iets vanzelfsprekends.
Net als de stormachtige ontwikkeling die de beveiliging van onze woon- en ?werkomgeving heeft doorgemaakt. Het organiseren, deskundig inrichten en laten afhandelen van telecommunicatie, beveiliging, brand- en ontruimingsinstallaties is onze specialiteit. Van der Weerd Installatietechniek heeft alles in huis om dergelijke complexe processen te stroomlijnen, geheel naar de eisen die vandaag en morgen gesteld worden.
Licht- en krachtstroominstallaties
Zwakstroominstallaties
Noodstroomgeneratoren
Besturingssytemen
Datacommunicatiesystemen
Brandmeld- en ontruimingsinstallaties
Inbraaksignalering


Technisch beheer en Service
U wilt optimaal rendement uit uw CV installatie? U wilt zelf geen energie stoppen in het onderhoud en beheer van uw verwarming? Dan zit u goed bij van der Weerd Installatietechniek. Want een zorgeloos binnenklimaat kunt u in zn geheel aan ons overlaten. Wij beschikken over de modernste communicatiemiddelen om uw installatie op afstand te controleren en te besturen. Daar komt bij dat onze perfecte service en de flexibele onderhoudscontracten u alleen maar voordeel opleveren. Daarom kiezen steeds meer klanten in de zorg- en onderwijssector, (zwem)sportaccommodaties, maar ook het MKB, de overheid, woningbouwverenigingen en veel particulieren er voor om het technische beheer en onderhoud aan de installaties volledig door van der Weerd Installatietechniek te laten verzorgen.

Service en onderhoud
Meet- en regeltechniek
Meet- en regelinstallaties
Beheer op afstand van uw CV installatie
Keuringen
Onderhoud Noodverlichting
Onderhoud Brandmeld/Ontruimings installaties 
Onderhoud Alarminstallaties Contactpersonen

Naam Functie Telefoonnummer E-mail
Jelle van der Velde Finacieel Directeur
Bauke van der Weerd Technisch Directeur
Frank van Erp Commercieel Directeur f.vanerp@vanderweerd.net