Bedrijfsgegevens Bekijken

Bedrijfsnaam Walinga Scheepsbenodigdheden Fa. P.H.
Branche
Adres Hermesweg 17
Postcode / Plaats 8861 VN HARLINGEN
Telefoonnumer 0517-413290
E-mail info@walinga.nl
Website http://www.walinga.nl

Omschrijving

Wie zijn wij

Sinds 1 November 2004 is specialist in hijs- en heftechniek Fa. P.H. Walinga gevestigd in een totaal opgeknapt pand aan de Hermesweg 17 op het bedrijventerrein te Harlingen. Aldaar heeft de onderneming de beschikking over een vloeroppervlak van 700 vierkante meter meer dan het dubbele van de oude locatie- inclusief een uitgebreide showroom annex winkel. het is de eerste verhuizing sinds de start in 1963, maar nu kunnen we ook weer even vooruitaldus Dirk Walinga. Begonnen in de scheepsbouw, levert de Harlinger onderneming thans hef- en hijsmiddel en aanverwante artikelen aan alle sectoren van het bedrijfsleven.Daartoe beschikken we over een grote voorraad en een werkplaats met een uitgebreid machinepark, waaronder een 70 tons trekbank, een staaldraadpers en een mobile trekklok. We zijn relatief klein maar daardoor flexibel bedrijf dat gewend is in te spelen op de vraag van de klant.

Omdat we groot geworden zijn in de scheepsbouw zijn we ook nog eens bijzonder vlot in onze dienstverlening, want een schip moet immers zo snel mogelijk weer varen. Ondanks de uitbreiding van ons werkveld, is de basisinstelling gebleven

 

Erkend

 

Fa. P.H. Walinga is een EKH-erkend keurbedrijf en zodanig aangesloten bij de Erkend Keurbedrijven Hijs- en Hefmiddelen. Door deze kwalificatie kunnen opdrachtgevers er gegarandeerd op vertrouwen dat er met hun hijs- en hefmiddelen, in combinatie met de nalevering va de minimale wettelijke eisen, niets aan de hand is. Kwaliteit en deskundigheid worden er door de Harlinger onderneming standaard bijgeleverd.

 Contactpersonen

Naam Functie Telefoonnummer E-mail
Dirk Walinga Eigenaar 06-51209328 info@walinga.nl