Bedrijfsgegevens Bekijken

Bedrijfsnaam Vooruit Holland Rederij
Branche Hotels
Adres rozengracht 31
Postcode / Plaats 8861ex harlingen
Telefoonnumer 0887333745
E-mail info@rederij-vooruit.nl
Website http://www.rederij-vooruit.nl

Omschrijving

Omschrijving

Wilt u een boot huren of een zeilboot huren? Dan bent u bij Rederij Vooruit aan het juiste adres. Aan boord van onze boten zult u genieten van wind, water en zilte zeelucht. Rederij Vooruit biedt korte en lange zeilreizen aan op zeilklippers, tweemasters, eenmasters, sktsjes, tjalken en allerhande traditionele zeilschepen. Neem voor de uitgebreide mogelijkheden van het huren van een boot of zeilboot contact met ons op.

Zeilen met een groep op een boot of zeilboot Met onze boten en zeilboten kunt met een groep zeilen op de Waddenzee, het IJsselmeer en de Friese meren. Onze traditionele zeilschepen zijn geschikt voor allerhande groepsreizen. In onze afvaarthavens in Harlingen, Den Oever en Zoutkamp liggen meer dan veertig bruine vlootschepen paraat.


Producten en diensten
Voor uw bedrijfsuitje, personeelsdag, weekendje weg, vakantie, vrijgezellenfeest, verjaardag, incentive, huwelijksfeest, receptie, jubileum, bedrijvencompetitie, zakelijke evenement of welk feest dan ook heeft Rederij Vooruit een passend arrangement! Dus voor het huren van een boot en of het huren van een zeilboot surft u naar Rederij Vooruit!Contactpersonen

Naam Functie Telefoonnummer E-mail
De heer J. Bakker Directeur 0515-531485 info@rederij-vooruit.nl