Bedrijfsgegevens Bekijken

Bedrijfsnaam Spaansen Bouwsystemen B.V.
Branche Betonverwerkende industrie
Adres Kanaalweg 14
Postcode / Plaats 8861 KE HARLINGEN
Telefoonnumer 0517-496666
E-mail f.metzlar@spaansen.nl
Website http://www.spaansen.nl

Omschrijving

Over Spaansen algemeen

 

De Spaansen Groep heeft een viertal divisies :

* Divisie Bouwsystemen 

 

   Bouwsystemen, Casco Montage en Vloeivloeren

 

* Divisie Grondstoffen en Logistiek
   Grondstoffen en logistieke dienstverlening voor onder andere de g.w.w.-sector

 

* Divisie Industriezand en Grind
   Bewerking van grind en zand voor industrile toepassingen

 

* Divisie Bestratingsmaterialen
   Sierbestrating, tuinhout, kleinere hoeveelheden zand, grind etc., betonplaten

De informatie over de producten, projecten, locaties etc. kunt u terug vinden op http://www.spaansen.nl/ en de betreffende divisie te klikken.

Klantgericht
Bij alles wat Spaansen doet, staat de klant centraal. Wat zijn de wensen en behoeften, hoe verhouden deze zich tot de markt ? Door steeds de vinger aan de pols te houden bij alle betrokken partijen, ontstaat een hoge mate van synergie, een natuurlijke manier van samenwerken. Met de nadruk op heldere communicatie en informatie. Een aanpak die duurzame kwaliteit en betrouwbaarheid garandeert.

Ambitie
Zoals iedere onderneming, beschikt Spaansen over een toekomstvisie. Spaansen wil een grote rol spelen in de nationale markt. Door beheerste groei en het samenvoegen van diverse activiteiten kan effectief worden gewerkt en wordt de interne organisatie verstrekt. Zo kan Spaansen zich ontwikkelen zonder concessies te doen aan kwaliteit en continuteit.

Medewerkers
Voor een familiebedrijf als Spaansen, is vrijwel niets zo belangrijk als de betrokkenheid van de medewerkers. Hun kennis, creativiteit en motivatie, vormen de basis van het succes binnen de bedrijfstak. Door open communicatie, het geven en nemen van verantwoordelijkheid en het gezamenlijk bouwen aan de onderneming, ontstaat een prettige werkomgeving, waar oplossend vermogen en het nemen van initiatief vanzelfsprekend is.

 

 

 

 

 

Divisie Bouwsystemen

 

Met twee fabrieken en een modern bedrijfsbureau heeft Spaansen alle ingredinten om het totale proces van advies, productietekeningen, constructieberekeningen, productie, transport en volledige montage van (prefab beton) vloer- en wand-elementen op de bouwplaats te verzorgen. Daarnaast kan Spaansen gegoten dekvloeren in iedere gewenste hoeveelheid op de bouwplaats aanbrengen.

 

 

 

De divisie Bouwsystemen bestaat uit:

 

Spaansen Bouwsystemen B.V.
Casco Montage V.o.f.
Spaansen Vloeivloeren B.V.

Het grote voordeel van de aanpak van Spaansen is dat een groot deel van het ruwbouwproces ondergebracht kan worden bij n leverancier. Zelfs het transport naar de bouwplaats wordt met eigen transportmiddelen verzorgd. Zo houdt de opdrachtgever het ruwbouwproces in n hand. Met als voordeel: korte communicatielijnen, snelheid in uitvoering, gegarandeerde kwaliteit en leveringen volgens een optimale planning. Alle producten zijn Komo gecertificeerd.

 

 Contactpersonen

Naam Functie Telefoonnummer E-mail
De heer F. Metzlar Directeur f.metzlar@spaansen.nl